Du, jag och sex pdf, epub, mobi

Du, jag och sex (e-bok) av Ida Flink, Steven Ja

Du, jag och sex ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Du, jag och sex den Ida Flink

  • Bokens titel: Ida Flink
  • Bokförfattare: Ida Flink
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789127824591
  • Tillgängliga filer: du-jag-och-sex_ida-flink.pdf, du-jag-och-sex_ida-flink.epub, du-jag-och-sex_ida-flink.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Du, jag och sex längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Du, jag och sex den Ida Flink

Sammanfattning av e-boken Du, jag och sex den Ida Flink

Varför har vi sex alltmer sällan? Är han inte attraherad av mig? Borde jag ställa upp på sex ibland, fastän jag inte känner för det? Tycker hon att jag är för tjock?

Vardagens krav, småbarnsår och andra livsomställningar påverkar lusten och känslorna kring sex. Ens egen lust går inte alltid hand i hand med partnerns.

Sex kan fylla många olika behov såsom njutning, bekräftelse, tröst, stresshantering – och vara ett sätt att komma nära, visa kärlek och se varandra. Vad betyder egentligen sex för dig? Och för din partner? Det är alltför vanligt att vi inte pratar med varandra, utan gissar vad vår partner vill och behöver. Risken är att vi sårar varandra i onödan eller blir missnöjda. Hur kan jag berätta att jag är för trött för sex, och ändå förmedla att jag älskar min partner? Eller vara tydlig med vad jag saknar och längtar efter?

I den här boken berättar två erfarna psykologer hur par kan hantera olikheter och utmaningar. Många exempel som ger igenkänning varvas med fakta och förslag på hur ni som par kan bli mer nöjda med ert sexliv och utveckla ert förhållande.

Steven James Linton är professor i klinisk psykologi vid Örebro universitet och vetenskaplig ledare för Center for Health and Medical Psychology (CHAMP). Han är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Ida Flink är leg. psykolog och docent i psykologi, verksam vid Center for Health and Medical Psychology (CHAMP) vid Örebro universitet.

Ida Flink är legitimerad psykolog och docent vid Örebro universitetet. Hennes forskning handlar bland annat om sömnens betydelse vid medicinska och psykologiska åkommor.

Steven James Linton är professor i klinisk psykologi och verksam vid Örebro universitetet, där han bland annat forskar om sömn och KBT-behandling av sömnsvårigheter.

Ladda ner Du, jag och sex en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Du, jag och sex är 159 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Du, jag och sex en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Du, jag och sex pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Du, jag och sex.

Du, jag och sex (e-bok) av Ida Flink, Steven Ja!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Du, jag och sex pdf, ladda ner Du, jag och sex pdf, ladda ner en Du, jag och sex ebok pdf, Du, jag och sex bok i pdf-format, gratis Du, jag och sex bok att ladda ner, fri Du, jag och sex bok i pdf-format, Du, jag och sex boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Du, jag och sex pdf? Hur laddar jag ner en Du, jag och sex bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Du, jag och sex gratis? Hur laddar jag ner en Du, jag och sex bok gratis? ladda ner Du, jag och sex epub, ladda ner en Du, jag och sex ebok epub, Du, jag och sex bok i epub-format, fri Du, jag och sex bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Du, jag och sex epub? Hur laddar jag ner en Du, jag och sex bok i epub-format? Du, jag och sex mobi, ladda ner Du, jag och sex mobi, ladda ner en Du, jag och sex ebok mobi, Du, jag och sex bok i mobi-format, gratis Du, jag och sex bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Du, jag och sex mobi? Hur laddar jag ner en Du, jag och sex bok i mobilformat? Var att ladda ner Du, jag och sex den Ida Flink fri? Hur man laddar ner en Du, jag och sex den Ida Flink ebok gratis?

Leave a Reply