Dykaren ladda ner bok online

Dykaren (ljudbok) av Håkan Östlundh

Dykaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Dykaren den Håkan Östlundh

  • Bokens titel: Håkan Östlundh
  • Bokförfattare: Håkan Östlundh
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 mars 2012
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789175230078
  • Tillgängliga filer: dykaren_hakan-ostlundh.pdf, dykaren_hakan-ostlundh.epub, dykaren_hakan-ostlundh.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Dykaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Dykaren den Håkan Östlundh

Sammanfattning av e-boken Dykaren den Håkan Östlundh

Det är en ovanligt varm höst på Gotland, långt in i september dröjer sommarvärmen kvar. Två småpojkar, som åkt på badutflykt till ett gammalt vattenfyllt kalkbrott, gör en makaber upptäckt. Några meter under ytan flyter liket av en dykare. Det verkar först vara en olycka, men vid en närmare undersökning upptäcker man att han inte drunknat i kalkbrottet utan dränkts i ett badkar.

Under tiden pågår en annan ovanlig utredning vid Gotlandspolisen. En ung kvinna har anmält att hon sjutton år tidigare sett sin far slå ihjäl en ung kvinna i Frankrike. Problemet är att hennes minnen har dykt upp i drömmen. Trots vagheten i hennes vittnesmål påbörjar man en utredning, och det visar sig att hennes uppgifter stämmer kusligt väl överens med ett mord i Frankrike vid samma tid. Men minns hon verkligen allt, eller ligger det mer bakom?

När härvan av ledtrådar reds ut avslöjas mörka hemligheter som legat dolda i sjutton år och som kunde förblivit dolda om det inte varit för ett sommarbröllop och ett fotografi i ett bankfack.

Dykaren är den andra boken i serien om kriminalinspektör Fredrik Broman vid Visbypolisen och uppföljaren till Släke.

Ladda ner Dykaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Dykaren är 155 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Dykaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Dykaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Dykaren.

Dykaren (ljudbok) av Håkan Östlundh!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Dykaren pdf, ladda ner Dykaren pdf, ladda ner en Dykaren ebok pdf, Dykaren bok i pdf-format, gratis Dykaren bok att ladda ner, fri Dykaren bok i pdf-format, Dykaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Dykaren pdf? Hur laddar jag ner en Dykaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Dykaren gratis? Hur laddar jag ner en Dykaren bok gratis? ladda ner Dykaren epub, ladda ner en Dykaren ebok epub, Dykaren bok i epub-format, fri Dykaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Dykaren epub? Hur laddar jag ner en Dykaren bok i epub-format? Dykaren mobi, ladda ner Dykaren mobi, ladda ner en Dykaren ebok mobi, Dykaren bok i mobi-format, gratis Dykaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Dykaren mobi? Hur laddar jag ner en Dykaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Dykaren den Håkan Östlundh fri? Hur man laddar ner en Dykaren den Håkan Östlundh ebok gratis?

Leave a Reply