E-handel boken epub

E-handel (e-bok) av Daniel Lantz

E-handel ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation E-handel den Daniel Lantz

  • Bokens titel: Daniel Lantz
  • Bokförfattare: Daniel Lantz
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Liber AB
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789147109005
  • Tillgängliga filer: e-handel_daniel-lantz-2.pdf, e-handel_daniel-lantz-2.epub, e-handel_daniel-lantz-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken E-handel längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken E-handel den Daniel Lantz

Sammanfattning av e-boken E-handel den Daniel Lantz

E-handel – så driver och utvecklar du den är en praktisk handbok för dig som antingen ska bygga upp en e-handel eller som redan gjort det och behöver utveckla den vidare. Boken utgår från modellen e-handelscirkeln med tio nyckelområden som alla måste fungera för att det ska bli en framgångsrik verksamhet. Upplägget gör sig även mycket bra som kurslitteratur och för kursplanering.

Boken vägleder och inspirerar om allt från e-handelslösningar, logistik och mobil e-handel till hur du ska arbeta med online-marknadsföring och sökbarhet på Google och sociala medier. Steg för steg får du en inblick i hur du effektivt kan organisera och strukturera din verksamhet. Lättillgängliga exempel, checklistor och bilder över kända företags olika lösningar ger dig konkreta verktyg för att lyckas med din e-handel.
I denna andra omarbetade upplaga har det tillförts två nya nyckelområden: mobil e-handel, som står för en ökande andel kunder, och business to business (B2B), som skiljer sig från vanlig e-handel mot konsumenter. Boken har också uppdaterats med aktuella exempel och bilder.

Daniel Lantz har många års erfarenhet av verksamheter online och e-handel. Han har tidigare varit produktchef på Spray, affärsansvarig för e-handelssystem på webbhotellet Ballou samt drivit e-handel på Telenor. Idag arbetar han som Marketing Director på Gymgrossisten.com som är en del av CDON Group. Han är flitigt anlitad som föreläsare och rådgivare om e-handel.

Ladda ner E-handel en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok E-handel är 295 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner E-handel en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

E-handel pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken E-handel.

E-handel (e-bok) av Daniel Lantz!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: E-handel pdf, ladda ner E-handel pdf, ladda ner en E-handel ebok pdf, E-handel bok i pdf-format, gratis E-handel bok att ladda ner, fri E-handel bok i pdf-format, E-handel boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken E-handel pdf? Hur laddar jag ner en E-handel bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner E-handel gratis? Hur laddar jag ner en E-handel bok gratis? ladda ner E-handel epub, ladda ner en E-handel ebok epub, E-handel bok i epub-format, fri E-handel bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken E-handel epub? Hur laddar jag ner en E-handel bok i epub-format? E-handel mobi, ladda ner E-handel mobi, ladda ner en E-handel ebok mobi, E-handel bok i mobi-format, gratis E-handel bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken E-handel mobi? Hur laddar jag ner en E-handel bok i mobilformat? Var att ladda ner E-handel den Daniel Lantz fri? Hur man laddar ner en E-handel den Daniel Lantz ebok gratis?

Leave a Reply