Eldvittnet ladda ner bok online

Eldvittnet (e-bok) av Lars Kepler

Eldvittnet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Eldvittnet den Lars Kepler

  • Bokens titel: Lars Kepler
  • Bokförfattare: Lars Kepler
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 september 2014
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789143512144
  • Tillgängliga filer: eldvittnet_lars-kepler.pdf, eldvittnet_lars-kepler.epub, eldvittnet_lars-kepler.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Eldvittnet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Eldvittnet den Lars Kepler

Sammanfattning av e-boken Eldvittnet den Lars Kepler

I hela världen tar polisen hjälp av andliga medier vid svåra utredningar. De gör det regelbundet trots att det inte finns något enda dokumenterat fall där ett medium bidragit till en lösning.
Flora Hansen kallar sig för spiritistiskt medium och har i många år försörjt sig på att låtsas att hon kan tala med de döda. En kväll i augusti läser hon på löpsedlarna om ett fruktansvärt mord som skett på en sluten anstalt för unga kvinnor med destruktivt beteende. Flora Hansen bestämmer sig för att ringa polisen och hävda att hon har kommit i kontakt med den dödas ande.
Den tekniska undersökningen pekar entydigt på att mördaren är en av de intagna, en snäll och tystlåten flicka som rymde från anstalten samma natt som mordet skedde. När Joona Linna börjar undersöka hennes förflutna visar det sig att hon inte alltid varit så snäll.
Joona har redan stannat längre på denna brottsplats än vad någon annan kommissarie skulle göra. Ändå är han inte färdig, han tänker att han måste se ytterligare någonting för att bli utsläppt från detta fruktansvärda rum, han måste hitta en detalj som kan leda vidare, som kan föra tråden som en nål.Han ser på flickan i sängen. En svag värme utstrålar fortfarande från den nakna huden. Hennes händer ligger över ansiktet, som om hon lekte kurragömma. Han lutar sig försiktigt över henne och upptäcker att någonting har fastnat under hennes vänstra pekfingernagel. Det ser ut som ett djuprött sandkorn, en flisa av en rubin.Han blinkar och försöker skärpa blicken. Det är svårt att koncentrera sig på detta lilla röda korn i ett rum nerstänkt av blod, men han ger sig inte, han lutar sig bara närmare, känner den söta doften från henne och förstår plötsligt vad det är han ser under nageln.
Jakten på förövaren tar gång på gång våldsamma och oväntade vändingar. Varje svar tycks bara leda till nya gåtor, och det som nyss var enkelt är plötsligt labyrintiskt. Men trots att utredningen hamnar i en återvändsgränd ignorerar polisen Flora Hansens telefonsamtal. Först begär hon pengar för sina upplysningar, men sedan ber hon dem bara att lyssna, allt mer desperat.

Omslagsformgivare: Hummingbirds

Ladda ner Eldvittnet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Eldvittnet är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Eldvittnet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Eldvittnet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Eldvittnet.

Eldvittnet (e-bok) av Lars Kepler!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Eldvittnet pdf, ladda ner Eldvittnet pdf, ladda ner en Eldvittnet ebok pdf, Eldvittnet bok i pdf-format, gratis Eldvittnet bok att ladda ner, fri Eldvittnet bok i pdf-format, Eldvittnet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Eldvittnet pdf? Hur laddar jag ner en Eldvittnet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Eldvittnet gratis? Hur laddar jag ner en Eldvittnet bok gratis? ladda ner Eldvittnet epub, ladda ner en Eldvittnet ebok epub, Eldvittnet bok i epub-format, fri Eldvittnet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Eldvittnet epub? Hur laddar jag ner en Eldvittnet bok i epub-format? Eldvittnet mobi, ladda ner Eldvittnet mobi, ladda ner en Eldvittnet ebok mobi, Eldvittnet bok i mobi-format, gratis Eldvittnet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Eldvittnet mobi? Hur laddar jag ner en Eldvittnet bok i mobilformat? Var att ladda ner Eldvittnet den Lars Kepler fri? Hur man laddar ner en Eldvittnet den Lars Kepler ebok gratis?

Leave a Reply