Eliza och hennes monster ladda ner ebok epub

Eliza och hennes monster (e-bok) av Francesca Z

Eliza och hennes monster ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Eliza och hennes monster den Francesca Zappia

  • Bokens titel: Francesca Zappia
  • Bokförfattare: Francesca Zappia
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 april 2018
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789177812197
  • Tillgängliga filer: eliza-och-hennes-monster_francesca-zappia-2.pdf, eliza-och-hennes-monster_francesca-zappia-2.epub, eliza-och-hennes-monster_francesca-zappia-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Eliza och hennes monster längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Eliza och hennes monster den Francesca Zappia

Sammanfattning av e-boken Eliza och hennes monster den Francesca Zappia

»En uppslukande skildring av depression och ångest, av vänskap och kändisskap på nätet.« | Kirkus Review

Illustrerad succéroman om ett liv på nätet och i den verkliga världen:

I verkligheten är artonåriga Eliza Mirk blyg, knepig, smart och helt utan vänner.
På nätet är hon däremot en supersuccé: under sitt alias LadyConstellation skriver och ritar hon den otroligt populära serien Monstrous Sea som har miljoner fans och läsare.
Eliza kan inte ens föreställa sig att hennes riktiga tillvaro ska kunna mäta sig med den hon lever i på nätet – åtminstone inte förrän Wallace Warland börjar på hennes skola och Eliza inser att den verkliga världen kanske inte måste vara så hemsk ändå.
Men så råkar Elizas alter ego bli avslöjat, och allt ställs på spel: hennes serie, hennes relation till Wallace och hela hennes tillvaro.
En perfekt bok för alla som älskar Noelle Stevensons Nimona och Rainbow Rowells Fangirl.

FRANCESCA ZAPPIA är en amerikansk författare och serietecknare som bor i Indiana, USA. Eliza och hennes monster är hennes andra bok – en stark och gripande ungdomsroman, rikt och originellt illustrerad med seriestrippar och skärmdumpar.

»Ett kärleksbrev till fans, till vänskap, och till berättelserna som formar oss. En magisk bok.« | Marieke Nijkamp, författare till This Is Where It Ends

»Francesca Zappia skildrar Elizas komplicerade kamp med ångest och depression. Boken är pepprad med detaljerade illustrationer från Elizas serie, tecknade av Zappia själv. En glödande hyllning till online-kändisskap.« | Booklist

»En fängslande roman om fantasins labyrinter och om hur fans kan kväva objekten för sin beundran.« | Shelf Awareness

Ladda ner Eliza och hennes monster en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Eliza och hennes monster är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Eliza och hennes monster en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Eliza och hennes monster pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Eliza och hennes monster.

Eliza och hennes monster (e-bok) av Francesca Z!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Eliza och hennes monster pdf, ladda ner Eliza och hennes monster pdf, ladda ner en Eliza och hennes monster ebok pdf, Eliza och hennes monster bok i pdf-format, gratis Eliza och hennes monster bok att ladda ner, fri Eliza och hennes monster bok i pdf-format, Eliza och hennes monster boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Eliza och hennes monster pdf? Hur laddar jag ner en Eliza och hennes monster bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Eliza och hennes monster gratis? Hur laddar jag ner en Eliza och hennes monster bok gratis? ladda ner Eliza och hennes monster epub, ladda ner en Eliza och hennes monster ebok epub, Eliza och hennes monster bok i epub-format, fri Eliza och hennes monster bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Eliza och hennes monster epub? Hur laddar jag ner en Eliza och hennes monster bok i epub-format? Eliza och hennes monster mobi, ladda ner Eliza och hennes monster mobi, ladda ner en Eliza och hennes monster ebok mobi, Eliza och hennes monster bok i mobi-format, gratis Eliza och hennes monster bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Eliza och hennes monster mobi? Hur laddar jag ner en Eliza och hennes monster bok i mobilformat? Var att ladda ner Eliza och hennes monster den Francesca Zappia fri? Hur man laddar ner en Eliza och hennes monster den Francesca Zappia ebok gratis?

Leave a Reply