Elsas mode ebok online

Elsas mode (e-bok) av Sofi Fahrman

Elsas mode ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Elsas mode den Sofi Fahrman

  • Bokens titel: Sofi Fahrman
  • Bokförfattare: Sofi Fahrman
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 februari 2014
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789113028767
  • Tillgängliga filer: elsas-mode_sofi-fahrman.pdf, elsas-mode_sofi-fahrman.epub, elsas-mode_sofi-fahrman.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Elsas mode längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Elsas mode den Sofi Fahrman

Sammanfattning av e-boken Elsas mode den Sofi Fahrman

Under några hektiska månader har modegalna Elsa Gustavsson provat på sitt livs äventyr i New York. Nu sitter hon bedrövad på ett plan på väg hem till Sverige och föräldrarnas radhus utanför Borås. En sömnig småstad där bästa vännerna gått från shotsglada partyprinsessor till blivande mammor med egna radhus är det sista Elsa längtar efter.

Så inom kort ger hon sig av igen – till Stockholm. Först blir det inte riktigt som Elsa tänkt sig. Hon känner knappt någon i Stockholm. Snälla kompisen Maria hänger mest med sin pojkvän. Och de anställda på fiket där Elsa jobbar är Östermalmstjejer utan mycket till övers för en tjej från landet i Gina Tricot-plagg.
Men Elsa är inte vem som helst – hon har sina superkrafter. Sina Dumbo-öron som snabbt suger i sig all information om vad som gäller i Stockholms innevärld. Ett i det närmaste fotografiskt minne vad det gäller kändisoutfits. Och en osviklig känsla för hur man hittar nästa trend innan den ens kommit ut i butikerna.

Så en ensam kväll får Elsa en idé. Hon ska starta en modeblogg. Snart ägnar hon det mesta av sin fritid åt Elsas Mode. Och det fungerar! Bloggen blir foten i dörröppningen – plötsligt befinner sig Elsa i en värld hon alltid drömt om. Hon blir en del av Stockholms glamourösa modecirkus, får vip-inbjudningar till butiksevent, går ut på klubbarna kring Stureplan, och dras med ut till överklassens fester i skärgården.
Samtidigt som Elsa klättrar på Bloggtoppen och blir en maktfaktor i Stockholms modevärld är hon trots allt en 21-åring från Borås som inte är särskilt världsvan, har en förmåga att bli alldeles för berusad vid precis fel tillfälle och oftast snackar lite väl mycket om sig själv.

Och så är ju Elsa galen i snygga killar. Och den hon allra helst vill ha är superheta Hugo – Sveriges mest framgångsrika modedesigner. Den absoluta drömkillen som skjutsar runt henne i sin BMW x5 och tar henne på dejt till Paris. Men som även kan låta bli att höra av sig på en vecka. Och helst inte vill presentera Elsa för sina barndomskompisar från Djursholm. Är Hugo kanske trots allt lite för bra för att vara sann? Och vad ska hända när New York-pojkvännen Chris kommer till stan?

Elsas mode är Sofi Fahrmans debut och den första boken i en trilogi om Stockholms modevärld. En fartfylld, spännande roman för alla som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, sex, inneställen och trender.

Ladda ner Elsas mode en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Elsas mode är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Elsas mode en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Elsas mode pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Elsas mode.

Elsas mode (e-bok) av Sofi Fahrman!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Elsas mode pdf, ladda ner Elsas mode pdf, ladda ner en Elsas mode ebok pdf, Elsas mode bok i pdf-format, gratis Elsas mode bok att ladda ner, fri Elsas mode bok i pdf-format, Elsas mode boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Elsas mode pdf? Hur laddar jag ner en Elsas mode bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Elsas mode gratis? Hur laddar jag ner en Elsas mode bok gratis? ladda ner Elsas mode epub, ladda ner en Elsas mode ebok epub, Elsas mode bok i epub-format, fri Elsas mode bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Elsas mode epub? Hur laddar jag ner en Elsas mode bok i epub-format? Elsas mode mobi, ladda ner Elsas mode mobi, ladda ner en Elsas mode ebok mobi, Elsas mode bok i mobi-format, gratis Elsas mode bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Elsas mode mobi? Hur laddar jag ner en Elsas mode bok i mobilformat? Var att ladda ner Elsas mode den Sofi Fahrman fri? Hur man laddar ner en Elsas mode den Sofi Fahrman ebok gratis?

Leave a Reply