Emily L ebok mobi

Emily L (e-bok) av Marguerite Duras

Emily L ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Emily L den Marguerite Duras

  • Bokens titel: Marguerite Duras
  • Bokförfattare: Marguerite Duras
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 december 2012
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174992199
  • Tillgängliga filer: emily-l_marguerite-duras.pdf, emily-l_marguerite-duras.epub, emily-l_marguerite-duras.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Emily L längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Emily L den Marguerite Duras

Sammanfattning av e-boken Emily L den Marguerite Duras

På en bar i Quillebeuf, där floden Seine rinner ut i Engelska kanalen, sitter ett par och dricker bourbon och svart Pilsen. Hon har barnsandaler på sig och verkar nästan sova, han är betydligt yngre och har all sin uppmärksamhet riktad mot henne.

Vid ett annat bord sitter berättaren och hennes älskare. Utifrån vad de betraktar och ett fåtal uppsnappade fraser börjar de dikta ihop det mystiska, engelsktalande parets historia – kaptenens och hustruns – en dunkel och främmande saga om beroende och förlust, skrivande och död.

Med förord av Sara Stridsberg.

MARGUERITE DURAS [1914-1996] föddes i Indokina av franska föräldrar. Hennes författarskap präglades starkt av uppväxttiden, liksom av hennes engagemang i motståndsrörelsen under andra världskriget. Av hennes sammanlagt över femtio verk hör romanen Emily L till de allra mest hyllade.

»Världens vackraste bok.«
JENNY TUNEDAL, AFTONBLADET

»Hela tiden kan, och måste, texten läsas mellan raderna. Pratar de om det sällsamma paret, eller om sitt eget förhållande? Säkert är i alla fall att de pratar om kärleken, om kärlekens ofantliga möda, som Duras uttrycker det, och om vad vi tror att kärleken är.«
HANNA BÄCKSTRÖM, TIDNINGEN KULTUREN

»Det var snart tjugo år sen jag läste Emily L första gången och jag visste inte hur mycket jag hade saknat den. Det är också en fröjd att läsa Britt Arenanders översättning.«
MARIE NORIN, GÖTEBORGS-POSTEN

Ladda ner Emily L en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Emily L är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Emily L en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Emily L pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Emily L.

Emily L (e-bok) av Marguerite Duras!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Emily L pdf, ladda ner Emily L pdf, ladda ner en Emily L ebok pdf, Emily L bok i pdf-format, gratis Emily L bok att ladda ner, fri Emily L bok i pdf-format, Emily L boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Emily L pdf? Hur laddar jag ner en Emily L bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Emily L gratis? Hur laddar jag ner en Emily L bok gratis? ladda ner Emily L epub, ladda ner en Emily L ebok epub, Emily L bok i epub-format, fri Emily L bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Emily L epub? Hur laddar jag ner en Emily L bok i epub-format? Emily L mobi, ladda ner Emily L mobi, ladda ner en Emily L ebok mobi, Emily L bok i mobi-format, gratis Emily L bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Emily L mobi? Hur laddar jag ner en Emily L bok i mobilformat? Var att ladda ner Emily L den Marguerite Duras fri? Hur man laddar ner en Emily L den Marguerite Duras ebok gratis?

Leave a Reply