Empati – om att möta och hjälpa boken pdf

Empati - om att möta och hjälpa (e-bok) av Lena

Empati – om att möta och hjälpa ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Empati – om att möta och hjälpa den Lena Rimås

  • Bokens titel: Lena Rimås
  • Bokförfattare: Lena Rimås
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 september 2014
  • Genre böcker: Filosofi Och Religion
  • ISBN: 9789197871679
  • Tillgängliga filer: empati-om-att-mota-och-hjalpa_lena-rimas.pdf, empati-om-att-mota-och-hjalpa_lena-rimas.epub, empati-om-att-mota-och-hjalpa_lena-rimas.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Empati – om att möta och hjälpa längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Empati – om att möta och hjälpa den Lena Rimås

Sammanfattning av e-boken Empati – om att möta och hjälpa den Lena Rimås

Empati – om att möta och hjälpa är en praktisk grundbok i kristet själavårdsarbete. Boken vänder sig till alla som har ett intresse av själavård. Genomtänkt personlig omsorg om andra står i centrum, liksom den kristna församlingens möjligheter att möta människors behov på ett konkret sätt.

Bokens huvudavsnitt behandlar själavårdens grund, ger olika perspektiv på själavården, beskriver viktiga infallsvinklar på samtalet som metod och bearbetar aspekter på själva mötet mellan själavårdaren och konfidenten.

Boken är lämplig för studium både enskilt och i grupp. I anslutning till varje avsnitt finns förslag till samtalsfrågor. En lista på 18 användbara spelfilmer som berör olika livssituationer ingår också i boken. En studieguide med fri kopieringsrätt kan laddas ner kostnadsfritt på http://www.lor.se/.

Illustrerad i svart/vitt.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till “Omsorg om andra” på YouTube.

Recensioner:

Själavård förknippas vanligen med präster, pastorer och diakoner och det finns gott om litteratur för yrkesverksamma själavårdare. Lena och Otto Rimås vänder sig främst till engagerade kristna lekmän och andra intresserade. De behandlar den kristna själavårdens grund, vad som krävs av en själavårdare, grundläggande psykologi och olika typer av samtal. Författarna vill med sin bok uppmuntra till engagemang i själavårdsarbete och deras bok ger en bra och balanserad introduktion till klassisk själavård. Varje avsnitt avslutas med samtalsfrågor. I ett intressant kapitel ges exempel på filmer som tar upp olika själavårdsfrågor. /Bibliotekstjänst

Makarna Rimås har skrivit en grundbok i kristet själavårdsarbete med betoning på praktisk användning. Författarna ägnar stort utrymme åt en genomtänkt personlig omsorg om andra. /Dagen

Ladda ner Empati – om att möta och hjälpa en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Empati – om att möta och hjälpa är 69 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Empati – om att möta och hjälpa en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Empati – om att möta och hjälpa pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Empati – om att möta och hjälpa.

Empati - om att möta och hjälpa (e-bok) av Lena!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Empati – om att möta och hjälpa pdf, ladda ner Empati – om att möta och hjälpa pdf, ladda ner en Empati – om att möta och hjälpa ebok pdf, Empati – om att möta och hjälpa bok i pdf-format, gratis Empati – om att möta och hjälpa bok att ladda ner, fri Empati – om att möta och hjälpa bok i pdf-format, Empati – om att möta och hjälpa boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Empati – om att möta och hjälpa pdf? Hur laddar jag ner en Empati – om att möta och hjälpa bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Empati – om att möta och hjälpa gratis? Hur laddar jag ner en Empati – om att möta och hjälpa bok gratis? ladda ner Empati – om att möta och hjälpa epub, ladda ner en Empati – om att möta och hjälpa ebok epub, Empati – om att möta och hjälpa bok i epub-format, fri Empati – om att möta och hjälpa bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Empati – om att möta och hjälpa epub? Hur laddar jag ner en Empati – om att möta och hjälpa bok i epub-format? Empati – om att möta och hjälpa mobi, ladda ner Empati – om att möta och hjälpa mobi, ladda ner en Empati – om att möta och hjälpa ebok mobi, Empati – om att möta och hjälpa bok i mobi-format, gratis Empati – om att möta och hjälpa bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Empati – om att möta och hjälpa mobi? Hur laddar jag ner en Empati – om att möta och hjälpa bok i mobilformat? Var att ladda ner Empati – om att möta och hjälpa den Lena Rimås fri? Hur man laddar ner en Empati – om att möta och hjälpa den Lena Rimås ebok gratis?

Leave a Reply