En av kvällarna i november : Noveller ladda ner boken mobi

En av kvällarna i november : Noveller (e-bok) a

En av kvällarna i november : Noveller ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation En av kvällarna i november : Noveller den Anna Wahlgren

  • Bokens titel: Anna Wahlgren
  • Bokförfattare: Anna Wahlgren
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 januari 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100164744
  • Tillgängliga filer: en-av-kvaellarna-i-november-noveller_anna-wahlgren.pdf, en-av-kvaellarna-i-november-noveller_anna-wahlgren.epub, en-av-kvaellarna-i-november-noveller_anna-wahlgren.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken En av kvällarna i november : Noveller längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken En av kvällarna i november : Noveller den Anna Wahlgren

Sammanfattning av e-boken En av kvällarna i november : Noveller den Anna Wahlgren

Anna Wahlgren berättar i sina noveller om hur vemodigt, överraskande, roligt och svårt det är att vara barn, halvvuxen, man, kvinna – människa överhuvudtaget. ”Födelsedagspojken” och ”Pojken på vinden” vittnar om författarens förmåga att leva sig in i barn känsloliv. ”Fest” är en hjärtskärande skildring av ensamhetens spökfest, firad av en artonåring. I ”Mannen med krattan” upplever en ung man dödens fasa men också dess sugande, lockande makt. ”Smycket” är en tragikomisk episod om ståhejet kring ett borgerligt bröllop – porträttet av den unga kvinnan som på tröskeln till äktenskapet tjatar sönder kärleken är verkligt svidande. ”Natten” är en frän skiss om famlande kärlek mellan en man och en kvinna som bägge är hårt medfarna av livet. Titelnovellen skildrar i en gripande scen en mans svartsjuka och besvikelse över sin unge älskares trolöshet. ”Vid vattnet med Laura” har en ljus stämning av sommar och livsglädje – här berättas om en hämmad man som har turen att möta en kvinna som är ”som en stor glad fisk” och föga bryr sig om vad som passar sig.

Ett spännande sätt att varsamt, liksom tålmodigt avslöja det innersta hos personerna utmärker dessa fint nyanserade debutnoveller.

Omslagsformgivare: Bo Berling

Ladda ner En av kvällarna i november : Noveller en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok En av kvällarna i november : Noveller är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner En av kvällarna i november : Noveller en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

En av kvällarna i november : Noveller pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken En av kvällarna i november : Noveller.

En av kvällarna i november : Noveller (e-bok) a!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: En av kvällarna i november : Noveller pdf, ladda ner En av kvällarna i november : Noveller pdf, ladda ner en En av kvällarna i november : Noveller ebok pdf, En av kvällarna i november : Noveller bok i pdf-format, gratis En av kvällarna i november : Noveller bok att ladda ner, fri En av kvällarna i november : Noveller bok i pdf-format, En av kvällarna i november : Noveller boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken En av kvällarna i november : Noveller pdf? Hur laddar jag ner en En av kvällarna i november : Noveller bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner En av kvällarna i november : Noveller gratis? Hur laddar jag ner en En av kvällarna i november : Noveller bok gratis? ladda ner En av kvällarna i november : Noveller epub, ladda ner en En av kvällarna i november : Noveller ebok epub, En av kvällarna i november : Noveller bok i epub-format, fri En av kvällarna i november : Noveller bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken En av kvällarna i november : Noveller epub? Hur laddar jag ner en En av kvällarna i november : Noveller bok i epub-format? En av kvällarna i november : Noveller mobi, ladda ner En av kvällarna i november : Noveller mobi, ladda ner en En av kvällarna i november : Noveller ebok mobi, En av kvällarna i november : Noveller bok i mobi-format, gratis En av kvällarna i november : Noveller bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken En av kvällarna i november : Noveller mobi? Hur laddar jag ner en En av kvällarna i november : Noveller bok i mobilformat? Var att ladda ner En av kvällarna i november : Noveller den Anna Wahlgren fri? Hur man laddar ner en En av kvällarna i november : Noveller den Anna Wahlgren ebok gratis?

Leave a Reply