En blå död bok online

En blå död (e-bok) av Mikko Porvali

En blå död ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation En blå död den Mikko Porvali

  • Bokens titel: Mikko Porvali
  • Bokförfattare: Mikko Porvali
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 31 juli 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789177790211
  • Tillgängliga filer: en-bla-doed_mikko-porvali.pdf, en-bla-doed_mikko-porvali.epub, en-bla-doed_mikko-porvali.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken En blå död längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken En blå död den Mikko Porvali

Sammanfattning av e-boken En blå död den Mikko Porvali

Viborg 1920: Det finska inbördeskriget och den ryska revolutionen har nyss satt sin prägel. Staden kryllar av liv – ryska emigranter, kommunister, hemliga kurirer och föräldralösa barn som försörjer sig genom småbrott. Men förbudslagarna lockar framför allt till sig smugglarna.
Spritsmuggling har blivit den viktigaste inkomstkällan längs den Finska vikens stränder och poliskommissarierna Jussi Kähönen och Salomon Eckert tar sig självsvåldigt an utmaningen att, med fara för sina liv, jaga organiserade smugglare.

En blå död är den första delen i trilogin Karelen noir – en livsbejakande skildring av Finland under mellankrigstiden med förbudslagar, spritsmuggling och gränslöst supande. Det är en våldsam och fartfylld skröna i Arto Paasilinnas anda.

MIKKO PORVALI (f. 1980) arbetar som utredare inom polisen i Finland och har även skrivit flera militärhistoriska verk. På svenska finns sedan tidigare tre fackböcker,bland annat Bakom röda armens linjer (Fischer & Co, 2012) som nominerades till Fack-Finlandiapriset.
Brottsfallet i En blå död bygger på en sann historia.

“skickligt förankrad i en övertygande historisk och geografisk miljö. Händelserna får sina naturliga förklaringar och fakta gestaltas i välskriven skönlitterär form.”Etelä-Saimaa

“en charmig roman i sin egen rätt”Helsingin Sanomat

“Autentisk och övertygande. En blå död är en kittlande kombination av fakta och fiktion.”Savon Sanomat

Ladda ner En blå död en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok En blå död är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner En blå död en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

En blå död pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken En blå död.

En blå död (e-bok) av Mikko Porvali!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: En blå död pdf, ladda ner En blå död pdf, ladda ner en En blå död ebok pdf, En blå död bok i pdf-format, gratis En blå död bok att ladda ner, fri En blå död bok i pdf-format, En blå död boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken En blå död pdf? Hur laddar jag ner en En blå död bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner En blå död gratis? Hur laddar jag ner en En blå död bok gratis? ladda ner En blå död epub, ladda ner en En blå död ebok epub, En blå död bok i epub-format, fri En blå död bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken En blå död epub? Hur laddar jag ner en En blå död bok i epub-format? En blå död mobi, ladda ner En blå död mobi, ladda ner en En blå död ebok mobi, En blå död bok i mobi-format, gratis En blå död bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken En blå död mobi? Hur laddar jag ner en En blå död bok i mobilformat? Var att ladda ner En blå död den Mikko Porvali fri? Hur man laddar ner en En blå död den Mikko Porvali ebok gratis?

Leave a Reply