En känslig sanning ladda ner epub-bok

En känslig sanning (e-bok) av John le Carré, Jo

En känslig sanning ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation En känslig sanning den John le Carré

  • Bokens titel: John le Carré
  • Bokförfattare: John le Carré
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 oktober 2013
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789100139940
  • Tillgängliga filer: en-kanslig-sanning_john-le-carre.pdf, en-kanslig-sanning_john-le-carre.epub, en-kanslig-sanning_john-le-carre.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken En känslig sanning längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken En känslig sanning den John le Carré

Sammanfattning av e-boken En känslig sanning den John le Carré

Gibraltar. En topphemlig kontraterroroperation med kodnamnet ”Wildlife” ska utföras. En brittisk regeringstjänsteman skickas dit, utsänd av en minister inom Utrikesdepartementet för att bli dennes ögon och öron på plats. Uppdraget är så känsligt att inte ens ministerns närmaste man, Toby Bell, får veta vad det handlar om. Operationen genomförs utan några problem. Eller gör den det? Tre år senare njuter Sir Christopher ”Kit” Probyn, före detta brittisk diplomat, av sin välförtjänta pension. När han ställs öga mot öga med ett spöke ur sitt förflutna vänder han sig i desperation till Toby för råd. Med hemlig hjälp från Kits dotter Emily kommer två män ur olika generationer, båda Drottningens lojala tjänare, att på var sitt håll upptäcka om ”Wildlife” verkligen var den framgång man framställt det som, eller en tragedi som skoningslöst tystats ned av just det departement de båda vigt sina liv åt.

Översättare: Johan Nilsson,
Omslagsformgivare: Jojo Form

Ladda ner En känslig sanning en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok En känslig sanning är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner En känslig sanning en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

En känslig sanning pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken En känslig sanning.

En känslig sanning (e-bok) av John le Carré, Jo!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: En känslig sanning pdf, ladda ner En känslig sanning pdf, ladda ner en En känslig sanning ebok pdf, En känslig sanning bok i pdf-format, gratis En känslig sanning bok att ladda ner, fri En känslig sanning bok i pdf-format, En känslig sanning boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken En känslig sanning pdf? Hur laddar jag ner en En känslig sanning bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner En känslig sanning gratis? Hur laddar jag ner en En känslig sanning bok gratis? ladda ner En känslig sanning epub, ladda ner en En känslig sanning ebok epub, En känslig sanning bok i epub-format, fri En känslig sanning bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken En känslig sanning epub? Hur laddar jag ner en En känslig sanning bok i epub-format? En känslig sanning mobi, ladda ner En känslig sanning mobi, ladda ner en En känslig sanning ebok mobi, En känslig sanning bok i mobi-format, gratis En känslig sanning bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken En känslig sanning mobi? Hur laddar jag ner en En känslig sanning bok i mobilformat? Var att ladda ner En känslig sanning den John le Carré fri? Hur man laddar ner en En känslig sanning den John le Carré ebok gratis?

Leave a Reply