En sekund i taget ladda ner bok pdf, epub, mobi

En sekund i taget (ljudbok) av Sofia Nordin

En sekund i taget ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation En sekund i taget den Sofia Nordin

  • Bokens titel: Sofia Nordin
  • Bokförfattare: Sofia Nordin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 februari 2016
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789176134061
  • Tillgängliga filer: en-sekund-i-taget_sofia-nordin-2.pdf, en-sekund-i-taget_sofia-nordin-2.epub, en-sekund-i-taget_sofia-nordin-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken En sekund i taget längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken En sekund i taget den Sofia Nordin

Sammanfattning av e-boken En sekund i taget den Sofia Nordin

Jag flyr, springer nerför trapporna fast det inte finns någon som skulle kunna jaga mig. Det finns faktiskt ingen. Alla är döda. Mamma är död. Pappa är död. Min lillebror Ludvig är död. Och förmodligen alla andra också. Elektriciteten är borta och det är så mörkt i trapphuset att jag inte ser var jag sätter fötterna, men jag springer ändå, bort. Stegen ekar mot väggarna. Ditt fel, ekar de. Ditt fel. Nej, stanna. Så börjar Sofia Nordins tredje ungdomsroman. En gripande, otäck och väldigt intressant berättelse om Hedvig, vars hela familj dött i en mystisk feber. Hon lämnar lägenheten, vet inte om det finns några fler människor kvar i världen eller om hon är helt ensam kvar. På gatorna ligger det döda människor överallt, det är alldeles tyst. Hon cyklar till skolan, går till förrådet med friluftssaker, packar ner så mycket hon kan. Men vart ska hon ta vägen? Hon kommer på att skolan har en undervisningsgård med djur en bit utanför stan, dit beger hon sig. Och där bygger hon långsamt upp en tillvaro: hon lär sig elda i spisen, mjölka korna, och efter ett tag känns plötsligt allting ganska som vanligt. Även om skuldkänslorna över att ha lämnat sin familj, över att vara ensam kvar, är ständigt närvarande. Det går inte att tänka på. Det går inte heller att inte tänka på. Och hur ser framtiden ut, den långa raden av ensamma dagar? Det blir inte riktigt så illa som Hedvig först trott, en dag kommer en tjej till gården. Hon trodde också hon var ensam kvar. Tillsammans försöker de skapa en tillvaro mitt i den stora ovissheten. Ska det vara så här resten av livet? En dystopisk berättelse som berör och engagerar.

Ladda ner En sekund i taget en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok En sekund i taget är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner En sekund i taget en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

En sekund i taget pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken En sekund i taget.

En sekund i taget (ljudbok) av Sofia Nordin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: En sekund i taget pdf, ladda ner En sekund i taget pdf, ladda ner en En sekund i taget ebok pdf, En sekund i taget bok i pdf-format, gratis En sekund i taget bok att ladda ner, fri En sekund i taget bok i pdf-format, En sekund i taget boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken En sekund i taget pdf? Hur laddar jag ner en En sekund i taget bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner En sekund i taget gratis? Hur laddar jag ner en En sekund i taget bok gratis? ladda ner En sekund i taget epub, ladda ner en En sekund i taget ebok epub, En sekund i taget bok i epub-format, fri En sekund i taget bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken En sekund i taget epub? Hur laddar jag ner en En sekund i taget bok i epub-format? En sekund i taget mobi, ladda ner En sekund i taget mobi, ladda ner en En sekund i taget ebok mobi, En sekund i taget bok i mobi-format, gratis En sekund i taget bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken En sekund i taget mobi? Hur laddar jag ner en En sekund i taget bok i mobilformat? Var att ladda ner En sekund i taget den Sofia Nordin fri? Hur man laddar ner en En sekund i taget den Sofia Nordin ebok gratis?

Leave a Reply