En varm vinter pdf, epub, mobi

En varm vinter (e-bok) av Christina Wahldén

En varm vinter ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation En varm vinter den Christina Wahldén

  • Bokens titel: Christina Wahldén
  • Bokförfattare: Christina Wahldén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 9 augusti 2013
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789129690378
  • Tillgängliga filer: en-varm-vinter_christina-wahlden.pdf, en-varm-vinter_christina-wahlden.epub, en-varm-vinter_christina-wahlden.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken En varm vinter längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken En varm vinter den Christina Wahldén

Sammanfattning av e-boken En varm vinter den Christina Wahldén

Alex tillvaro står henne upp i halsen. Hennes föräldrar har just skilt sig, de beter sig som ansvarslösa barnungar och Alex står inte ut längre, hon vill bort, iväg. Så istället för att börja trean på gymnasiet tar hon sina sparade körkortspengar och köper en halvårsbiljett till andra sidan jordklotet, till Australien.

Hon lägger en lapp på köksbordet, om hennes mamma händelsevis skulle bry sig: “Jag har åkt till Australien för att finna mig själv. Jag ska lära mig surfa. Vi kanske ses.”
Hon hamnar på en sockerplantage i Cooktown, en liten håla mitt ute i ingenstans, där hon stannar ett tag. Sen åker hon till Bali för att lära sig surfa. Och så tillbaka till Australien, till Sydney, där Ed, som hon var på plantagen med, pluggar. Ed, som hon ju också är rätt kär i. Så sakta känner Alex att hon faktiskt håller på att finna sig själv, även om gräset kanske faktiskt inte är så mycket grönare 1 600 mil hemifrån.

Christina Wahldén har skrivit en ungdomsroman som till stora delar är ganska olik hennes tidigare, men det finns också likheter: Även här är huvudpersonen en ung kvinna med en vilja så stark att den kan försätta berg. En huvudperson som man som läsare lätt känner igen sig i – längtan efter frihet, att få vara sin egen och att utmana sina rädslor.

Ladda ner En varm vinter en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok En varm vinter är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner En varm vinter en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

En varm vinter pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken En varm vinter.

En varm vinter (e-bok) av Christina Wahldén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: En varm vinter pdf, ladda ner En varm vinter pdf, ladda ner en En varm vinter ebok pdf, En varm vinter bok i pdf-format, gratis En varm vinter bok att ladda ner, fri En varm vinter bok i pdf-format, En varm vinter boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken En varm vinter pdf? Hur laddar jag ner en En varm vinter bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner En varm vinter gratis? Hur laddar jag ner en En varm vinter bok gratis? ladda ner En varm vinter epub, ladda ner en En varm vinter ebok epub, En varm vinter bok i epub-format, fri En varm vinter bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken En varm vinter epub? Hur laddar jag ner en En varm vinter bok i epub-format? En varm vinter mobi, ladda ner En varm vinter mobi, ladda ner en En varm vinter ebok mobi, En varm vinter bok i mobi-format, gratis En varm vinter bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken En varm vinter mobi? Hur laddar jag ner en En varm vinter bok i mobilformat? Var att ladda ner En varm vinter den Christina Wahldén fri? Hur man laddar ner en En varm vinter den Christina Wahldén ebok gratis?

Leave a Reply