Ensamvarg ladda ner boken mobi

Ensamvarg (e-bok) av Lisa Vild

Ensamvarg ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ensamvarg den Lisa Vild

  • Bokens titel: Lisa Vild
  • Bokförfattare: Lisa Vild
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 december 2018
  • Genre böcker: Romantik
  • ISBN: 9788726123470
  • Tillgängliga filer: ensamvarg_lisa-vild.pdf, ensamvarg_lisa-vild.epub, ensamvarg_lisa-vild.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ensamvarg längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ensamvarg den Lisa Vild

Sammanfattning av e-boken Ensamvarg den Lisa Vild

”Sofia känner sig liten och lätt som en fjäder i hans famn. Alla timmar han någonsin lagt ned på att bära höbalar och arbeta med kroppen har förberett honom för just det här. Hans stön blandas med hennes och med ljudet av bräkande får och surrande bin. Hon stänger ögonen och lyfter på hakan. Ur hennes strupe stiger ett läte av ren, fullständig njutning.” 

Efter att blivit dumpad en gång för många får Sofia nog. På en hemsida för bostadsbyte kontaktar hon ett äldre par och byter över sommaren sin lägenhet i Malmö mot en charmig stuga i Smålands skogar. I stugan, med den tillhörande lilla odlingslotten och den idylliska utsikten över ängen med betande får, ska hon glömma allt vad män heter och hitta sig själv. Men det är lättare sagt än gjort. När hon upptäcker att hon till granne har en äldre, hunkig ensamvarg grusas planerna snabbt igen. Istället kantas tillvaron av het längtan och desperata försök att komma den mystiska mannen nära.
Lisa Vild är en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller känsliga, men kittlande, ämnen. Lisa tycker att sex borde vara något för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex är. Om det hon skriver är självupplevt eller inte låter vi dock vara osagt.

Ladda ner Ensamvarg en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ensamvarg är 25 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ensamvarg en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ensamvarg pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ensamvarg.

Ensamvarg (e-bok) av Lisa Vild!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ensamvarg pdf, ladda ner Ensamvarg pdf, ladda ner en Ensamvarg ebok pdf, Ensamvarg bok i pdf-format, gratis Ensamvarg bok att ladda ner, fri Ensamvarg bok i pdf-format, Ensamvarg boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ensamvarg pdf? Hur laddar jag ner en Ensamvarg bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ensamvarg gratis? Hur laddar jag ner en Ensamvarg bok gratis? ladda ner Ensamvarg epub, ladda ner en Ensamvarg ebok epub, Ensamvarg bok i epub-format, fri Ensamvarg bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ensamvarg epub? Hur laddar jag ner en Ensamvarg bok i epub-format? Ensamvarg mobi, ladda ner Ensamvarg mobi, ladda ner en Ensamvarg ebok mobi, Ensamvarg bok i mobi-format, gratis Ensamvarg bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ensamvarg mobi? Hur laddar jag ner en Ensamvarg bok i mobilformat? Var att ladda ner Ensamvarg den Lisa Vild fri? Hur man laddar ner en Ensamvarg den Lisa Vild ebok gratis?

Leave a Reply