Ett litet snedsprång gratis ebok mobi

Ett litet snedsprång (ljudbok) av Denise Rudber

Ett litet snedsprång ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ett litet snedsprång den Denise Rudberg

  • Bokens titel: Denise Rudberg
  • Bokförfattare: Denise Rudberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 oktober 2010
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789113033341
  • Tillgängliga filer: ett-litet-snedsprang_denise-rudberg.pdf, ett-litet-snedsprang_denise-rudberg.epub, ett-litet-snedsprang_denise-rudberg.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ett litet snedsprång längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ett litet snedsprång den Denise Rudberg

Sammanfattning av e-boken Ett litet snedsprång den Denise Rudberg

Elegant crime kallar Denise Rudberg sin nya genre. Det är kriminalhistorier i överklassmiljö, med tjusiga middagar, designkläder och lätt uttråkade hemmafruar på vift i Djursholm. Miljön känns igen från hennes tidigare böcker, och den rymmer allt som behövs för att skapa en spännande historia – makt, pengar, flärd och dekadens.

Marianne Jidhoff, 55, är nybliven änka. Hennes make Hans Larson, riksåklagare, var vid sin död en hyllad man, en rättvisans trogna tjänare. Men han var inte lika trogen sin hustru som han var trogen rättvisan. Marianne fanns trots detta vid hans sida in i det sista. Precis som hon alltid gjort. Själv utbildad åklagare, födde hon i stället tre barn och blev en god representativ hustru. Först när barnen blivit betydligt äldre tog hon en tjänst som åklagarsekreterare.
Efter Hans död blir Marianne övertalad att återvända till åklagarmyndigheten. Man har problem med läckor, och Olle Lundqvist, chefsåklagare, behöver någon med stor erfarenhet, någon han kan lita på. Marianne beslutar sig efter ett par sömnlösa nätter för att återigen börja arbeta.

En finansman, Christopher Turin, blir mördad utanför sin våning på Narvavägen i Stockholm. Marianne Jidhoff får tillsammans med den luttrade och erfarna kriminalkommissarien Torsten Ehn ta sig an fallet. Med sig har de också kriminalassistenten Augustin Madrid, en vacker och begåvad yngling som visar sig ha mycket mer att tillföra utredningen än man i förstone kan tro. En fascinerande trio som vi kommer att få möta också i kommande böcker.
Brottet visar sig ha kopplingar till en märklig och sluten verksamhet som drivs i det tysta. En verksamhet dit bara de som är beredda att betala dyrt för sig har tillträde och får leva ut sina allra hemligaste fantasier.

Detta är upptakten till den första i en svit kriminalromaner med överklasskvinnan Marianne Jidhoff och människorna omkring henne i centrum. Denise Rudberg är ganska ensam på plan när det gäller att skildra livet och flärden i den här världen. Det är stilfullt, elegant och spännande.

Ladda ner Ett litet snedsprång en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ett litet snedsprång är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ett litet snedsprång en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ett litet snedsprång pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ett litet snedsprång.

Ett litet snedsprång (ljudbok) av Denise Rudber!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ett litet snedsprång pdf, ladda ner Ett litet snedsprång pdf, ladda ner en Ett litet snedsprång ebok pdf, Ett litet snedsprång bok i pdf-format, gratis Ett litet snedsprång bok att ladda ner, fri Ett litet snedsprång bok i pdf-format, Ett litet snedsprång boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ett litet snedsprång pdf? Hur laddar jag ner en Ett litet snedsprång bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ett litet snedsprång gratis? Hur laddar jag ner en Ett litet snedsprång bok gratis? ladda ner Ett litet snedsprång epub, ladda ner en Ett litet snedsprång ebok epub, Ett litet snedsprång bok i epub-format, fri Ett litet snedsprång bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ett litet snedsprång epub? Hur laddar jag ner en Ett litet snedsprång bok i epub-format? Ett litet snedsprång mobi, ladda ner Ett litet snedsprång mobi, ladda ner en Ett litet snedsprång ebok mobi, Ett litet snedsprång bok i mobi-format, gratis Ett litet snedsprång bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ett litet snedsprång mobi? Hur laddar jag ner en Ett litet snedsprång bok i mobilformat? Var att ladda ner Ett litet snedsprång den Denise Rudberg fri? Hur man laddar ner en Ett litet snedsprång den Denise Rudberg ebok gratis?

Leave a Reply