Familjeträdet gratis bok online

Familjeträdet (ljudbok) av Susan Wiggs

Familjeträdet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Familjeträdet den Susan Wiggs

  • Bokens titel: Susan Wiggs
  • Bokförfattare: Susan Wiggs
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 december 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176335314
  • Tillgängliga filer: familjetraedet_susan-wiggs-2.pdf, familjetraedet_susan-wiggs-2.epub, familjetraedet_susan-wiggs-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Familjeträdet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Familjeträdet den Susan Wiggs

Sammanfattning av e-boken Familjeträdet den Susan Wiggs

Vad händer när man vaknar upp och inser att man förlorat allt?

Annie är lyckligt lottad. Hon har en snygg man, ett eget matlagningsprogram och ett vackert hem i Los Angeles. När hon får reda på att hon är gravid verkar livet komplett. Men på en sekund förändras allt då hon råkar ut för en olycka och hamnar i koma.

Ett år senare vaknar hon upp på ett sjukhus intill sin hemstad i Vermont och inser att hon förlorat betydligt mer än bara tid. I Switchback finns förutom familjens lönnodling Annies frånskilda mamma, hennes bror, brorsbarn och ungdomskärlek Fletcher. Omgiven av dem börjar hon långsamt läka, men kan hon återfå sin tro på framtiden?

Familjeträdet är en hjärtskärande och varm berättelse om en kvinnas kamp för att försonas med det förflutna och ta kontroll över framtiden.


Susan Wiggs är en prisbelönt, hyllad och bästsäljande författare som skrivit över femtio böcker som getts ut i ett tjugotal länder. Från början är hon lärare och har en examen från Harvard. Hon är trefaldig vinnare av Romance Writers of Americas prestigefulla pris RITA och bor med sin man på en ö vid USA:s nordvästra kust.

Ladda ner Familjeträdet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Familjeträdet är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Familjeträdet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Familjeträdet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Familjeträdet.

Familjeträdet (ljudbok) av Susan Wiggs!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Familjeträdet pdf, ladda ner Familjeträdet pdf, ladda ner en Familjeträdet ebok pdf, Familjeträdet bok i pdf-format, gratis Familjeträdet bok att ladda ner, fri Familjeträdet bok i pdf-format, Familjeträdet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Familjeträdet pdf? Hur laddar jag ner en Familjeträdet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Familjeträdet gratis? Hur laddar jag ner en Familjeträdet bok gratis? ladda ner Familjeträdet epub, ladda ner en Familjeträdet ebok epub, Familjeträdet bok i epub-format, fri Familjeträdet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Familjeträdet epub? Hur laddar jag ner en Familjeträdet bok i epub-format? Familjeträdet mobi, ladda ner Familjeträdet mobi, ladda ner en Familjeträdet ebok mobi, Familjeträdet bok i mobi-format, gratis Familjeträdet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Familjeträdet mobi? Hur laddar jag ner en Familjeträdet bok i mobilformat? Var att ladda ner Familjeträdet den Susan Wiggs fri? Hur man laddar ner en Familjeträdet den Susan Wiggs ebok gratis?

Leave a Reply