Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb gratis bok pdf

Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och

Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb den Dona Hariri

  • Bokens titel: Dona Hariri
  • Bokförfattare: Dona Hariri
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 september 2019
  • Genre böcker: Juridik
  • ISBN: 9789113097299
  • Tillgängliga filer: fatta-lagen-fran-hatbrott-till-snatteri-och-svartjobb_dona-hariri-2.pdf, fatta-lagen-fran-hatbrott-till-snatteri-och-svartjobb_dona-hariri-2.epub, fatta-lagen-fran-hatbrott-till-snatteri-och-svartjobb_dona-hariri-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb den Dona Hariri

Sammanfattning av e-boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb den Dona Hariri

Många, särskilt unga, känner inte till sina rättigheter. Och de är inte medvetna om sina skyldigheter. Det menar juristen Dona Hariri som säger: Det är inte coolt att begå brott, det är coolare att kunna sin rätt.

Fatta lagen! är boken som gör lagen tillgänglig för alla. Till exempel förklarar den vad som är att förolämpa och vad som är förtal. Varför det aldrig är en bra idé att jobba svart eller vad samtycke till sex egentligen innebär. Om det räknas som misshandel när två personer har bestämt sig för att slåss eller om en polis har rätt att trycka upp dig mot en vägg och visitera dig.

Juridik anses ofta svårt och krångligt, men här kommer lagen förklarad på ett sätt som alla kan förstå. Unga blir ofta utsatta för brott och med hjälp av den här boken ska du veta vad som gäller när – eller helst innan – du hamnar i en rättssituation.

Områden som beskrivs är framför allt sådana som unga människor berörs av; immaterialrätt, sexualbrott, misshandel, väktares befogenheter, narkotika, olaga hot, stöld och diskriminering, men även juridik kring bostäder och civil olydnad.

Dona Hariri vill med den här boken ge alla medborgare rätten till sin rätt. Läs på och fatta lagen!

Ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb är 145 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb.

Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb pdf, ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb pdf, ladda ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb ebok pdf, Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i pdf-format, gratis Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok att ladda ner, fri Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i pdf-format, Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb pdf? Hur laddar jag ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb gratis? Hur laddar jag ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok gratis? ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb epub, ladda ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb ebok epub, Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i epub-format, fri Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb epub? Hur laddar jag ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i epub-format? Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb mobi, ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb mobi, ladda ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb ebok mobi, Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i mobi-format, gratis Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb mobi? Hur laddar jag ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb bok i mobilformat? Var att ladda ner Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb den Dona Hariri fri? Hur man laddar ner en Fatta lagen! : Från hatbrott till snatteri och svartjobb den Dona Hariri ebok gratis?

Leave a Reply