Feberdröm ladda ner

Feberdröm (ljudbok) av George R. R. Martin

Feberdröm ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Feberdröm den George R. R. Martin

  • Bokens titel: George R. R. Martin
  • Bokförfattare: George R. R. Martin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 oktober 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176517222
  • Tillgängliga filer: feberdroem_george-r-r-martin-2.pdf, feberdroem_george-r-r-martin-2.epub, feberdroem_george-r-r-martin-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Feberdröm längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Feberdröm den George R. R. Martin

Sammanfattning av e-boken Feberdröm den George R. R. Martin

Mäktiga hjulångare flyter fram på en grumlig och febrig Mississippiflod. Bland förrädiska grund och tropiska sjukdomar lurar också långt värre faror. Ett uråldrigt släkte vampyrer livnär sig på folket längs floden, såväl fria som slavar.
Året är 1857 och Abner Marsh är en rederiägare med stora problem. I princip hela hans flotta har sjunkit och han är redo att lägga ner verksamheten, då en främling vid namn Joshua York dyker upp och erbjuder sig att köpa in sig i rederiet. Det skulle lösa Marshs problem, men York ställer också ett antal märkliga krav. Trots att han känner en viss tvekan inför förslaget, anser sig inte Marsh ha något annat val är att anta erbjudandet.
Tillsammans inleder York och Marsh bygget av ett fartyg som ska bli den största, ståtligaste och snabbast hjulångaren på Mississippi. De ger henne namnet Feberdröm och inleder en resa längs floden som ska visa sig ödesdiger för de båda rederiägarna.
Den nye affärspartnerns beteende börjar snart oroa Marsh. York sover hela dagarna och går på nätterna i land i mystiska ärenden längs floden. En natt ser Marsh honom torka av sig blod då han kommer tillbaka till båten. Men Marsh anar inte att York i själva verket är den siste han ska vara orolig för. Snart inser han att han gett sig in i något han inte kunnat föreställa sig i sina värsta mardömmar.
George RR Martin skrev Feberdröm 1982, och den har sedan dess stadigt vunnit större publik världen över, liksom hans mästerliga fantasyserie Sagan om is och eld, som tv-serien Game of Thrones bygger på. Bredvid Anne Rices En vampyrs bekännelse är detta en av de absolut största moderna klassikerna i vampyrgenren.

Översättare: Louise Thulin,
Omslagsformgivare: Niklas Lindblad

Ladda ner Feberdröm en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Feberdröm är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Feberdröm en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Feberdröm pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Feberdröm.

Feberdröm (ljudbok) av George R. R. Martin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Feberdröm pdf, ladda ner Feberdröm pdf, ladda ner en Feberdröm ebok pdf, Feberdröm bok i pdf-format, gratis Feberdröm bok att ladda ner, fri Feberdröm bok i pdf-format, Feberdröm boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Feberdröm pdf? Hur laddar jag ner en Feberdröm bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Feberdröm gratis? Hur laddar jag ner en Feberdröm bok gratis? ladda ner Feberdröm epub, ladda ner en Feberdröm ebok epub, Feberdröm bok i epub-format, fri Feberdröm bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Feberdröm epub? Hur laddar jag ner en Feberdröm bok i epub-format? Feberdröm mobi, ladda ner Feberdröm mobi, ladda ner en Feberdröm ebok mobi, Feberdröm bok i mobi-format, gratis Feberdröm bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Feberdröm mobi? Hur laddar jag ner en Feberdröm bok i mobilformat? Var att ladda ner Feberdröm den George R. R. Martin fri? Hur man laddar ner en Feberdröm den George R. R. Martin ebok gratis?

Leave a Reply