Felix och det stora upproret ladda ner boken mobi

Felix och det stora upproret (e-bok) av Jan Löö

Felix och det stora upproret ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Felix och det stora upproret den Jan Lööf

  • Bokens titel: Jan Lööf
  • Bokförfattare: Jan Lööf
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 december 2015
  • Genre böcker: Tecknade Serier
  • ISBN: 9789187057168
  • Tillgängliga filer: felix-och-det-stora-upproret_jan-loeoef.pdf, felix-och-det-stora-upproret_jan-loeoef.epub, felix-och-det-stora-upproret_jan-loeoef.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Felix och det stora upproret längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Felix och det stora upproret den Jan Lööf

Sammanfattning av e-boken Felix och det stora upproret den Jan Lööf

Felix är en av de allra första svenska strippserierna, som från sextiotalet och framåt gick i flera dagstidningar i Norden, bland annat Dagens Nyheter. Jan Lööf ritade serien från 1967 fram till 1973. För första gången är Felix här färglagd och dessutom omredigerad med en del helt nytecknade avsnitt. Felix och det stora upproret är den andra boken i sviten med Felix av Jan Lööf.
“Felix och det stora upproret” är en fristående forstättning på den första boken “Felix och Tidsmaskinen”. Felix hittar till slut vildmannen från forntiden, som nu blivit boxare. Han träffar honom på ett kondiori där chefen visar sig vara gangster. Felix och vildmannen blir satta på en skola för banditer.
De följer med gangsterchefen som ska befria sin kusin som sitter i fängelse. Det går bra, men de blir jagade av polisen. De flyr och upptäcker att tidsmaskinen är lagad. Vildmannen återvänder hem till Krita-perioden.
Felix blir kompis med Herman som berättar om ön San Fernando, där diktatorn Ortega styr med järnhand. Herman vill komma åt Ortegas guld, (påstår han, men egentligen vill han hjälpa San Fernandos fattiga befolkning).
Herman skaffar militär materiel till invasionen och Felix och Alex, läraren i maskeringskonst, reser i förväg till San Fernando. De påstår sig vara arkeologer. De gör upp en plan för att störta Ortega. Alex och Felix gräver sig in under nationalbanken och stjäl hela statskassan. Rebellerna kör upp på torget och stormar TV-huset. Samtidigt invaderar Herman San Fernando från luften. De tillfångatar Ortega och utser en ny ledare, som kan bygga upp landet igen och låta befolkningen bli rika och fria.

Ladda ner Felix och det stora upproret en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Felix och det stora upproret är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Felix och det stora upproret en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Felix och det stora upproret pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Felix och det stora upproret.

Felix och det stora upproret (e-bok) av Jan Löö!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Felix och det stora upproret pdf, ladda ner Felix och det stora upproret pdf, ladda ner en Felix och det stora upproret ebok pdf, Felix och det stora upproret bok i pdf-format, gratis Felix och det stora upproret bok att ladda ner, fri Felix och det stora upproret bok i pdf-format, Felix och det stora upproret boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Felix och det stora upproret pdf? Hur laddar jag ner en Felix och det stora upproret bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Felix och det stora upproret gratis? Hur laddar jag ner en Felix och det stora upproret bok gratis? ladda ner Felix och det stora upproret epub, ladda ner en Felix och det stora upproret ebok epub, Felix och det stora upproret bok i epub-format, fri Felix och det stora upproret bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Felix och det stora upproret epub? Hur laddar jag ner en Felix och det stora upproret bok i epub-format? Felix och det stora upproret mobi, ladda ner Felix och det stora upproret mobi, ladda ner en Felix och det stora upproret ebok mobi, Felix och det stora upproret bok i mobi-format, gratis Felix och det stora upproret bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Felix och det stora upproret mobi? Hur laddar jag ner en Felix och det stora upproret bok i mobilformat? Var att ladda ner Felix och det stora upproret den Jan Lööf fri? Hur man laddar ner en Felix och det stora upproret den Jan Lööf ebok gratis?

Leave a Reply