Flaskskeppet pdf, epub, mobi

Flaskskeppet (e-bok) av Mikael Krysell

Flaskskeppet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Flaskskeppet den Mikael Krysell

  • Bokens titel: Mikael Krysell
  • Bokförfattare: Mikael Krysell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 1 januari 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789188769862
  • Tillgängliga filer: flaskskeppet_mikael-krysell.pdf, flaskskeppet_mikael-krysell.epub, flaskskeppet_mikael-krysell.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Flaskskeppet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Flaskskeppet den Mikael Krysell

Sammanfattning av e-boken Flaskskeppet den Mikael Krysell

När Tille vaknar upp i en sjukhussäng minns han bara vagt vad som hänt, men får reda på att han ramlat ner i en ­hamnkanal mitt i vintern och nästan drunknat. Tankarna snurrar, hur kunde något sådant hända?

Vi får följa forskningsfartyget Divona på en resa runt ­Sveriges kust, känna på det hårda arbetet ombord, det ­vresiga ­vintervädret och hur galghumor och galna upptåg blir ett sätt att härda ut. På ett tragikomiskt sätt skildras ­maktgalna ­skeppare, forskare som balanserar på ­gränsen mellan ­genialitet och dårskap, och en ­besättning som omedvetet gör sitt bästa för att leva upp till alla fördomar om sjömän.

Sakta men säkert byggs en stämning upp, en stämning ­präglad av nerver på helspänn, avstånd till livet ­hemmavid, och drömlika förväntningar på vad som ska ske i nästa hamn. När båten går in i en norrlandshamn kulminerar det hela och slutar för Tilles del med ett dopp i den isande hamnkanalen.

Författaren, forskare med lång erfarenhet av ­forskningsresor till havs, berättar en historia som till delar baseras på ­minnen från dessa färder, men kryddat med ett stort mått av fantasi och med mycket insprängd humor och ­livsfilosofi.

Ladda ner Flaskskeppet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Flaskskeppet är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Flaskskeppet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Flaskskeppet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Flaskskeppet.

Flaskskeppet (e-bok) av Mikael Krysell!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Flaskskeppet pdf, ladda ner Flaskskeppet pdf, ladda ner en Flaskskeppet ebok pdf, Flaskskeppet bok i pdf-format, gratis Flaskskeppet bok att ladda ner, fri Flaskskeppet bok i pdf-format, Flaskskeppet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Flaskskeppet pdf? Hur laddar jag ner en Flaskskeppet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Flaskskeppet gratis? Hur laddar jag ner en Flaskskeppet bok gratis? ladda ner Flaskskeppet epub, ladda ner en Flaskskeppet ebok epub, Flaskskeppet bok i epub-format, fri Flaskskeppet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Flaskskeppet epub? Hur laddar jag ner en Flaskskeppet bok i epub-format? Flaskskeppet mobi, ladda ner Flaskskeppet mobi, ladda ner en Flaskskeppet ebok mobi, Flaskskeppet bok i mobi-format, gratis Flaskskeppet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Flaskskeppet mobi? Hur laddar jag ner en Flaskskeppet bok i mobilformat? Var att ladda ner Flaskskeppet den Mikael Krysell fri? Hur man laddar ner en Flaskskeppet den Mikael Krysell ebok gratis?

Leave a Reply