Flicka i april bok online

Flicka i april (e-bok) av Kerstin Thorvall

Flicka i april ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Flicka i april den Kerstin Thorvall

  • Bokens titel: Kerstin Thorvall
  • Bokförfattare: Kerstin Thorvall
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 december 2013
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789100138325
  • Tillgängliga filer: flicka-i-april_kerstin-thorvall.pdf, flicka-i-april_kerstin-thorvall.epub, flicka-i-april_kerstin-thorvall.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Flicka i april längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Flicka i april den Kerstin Thorvall

Sammanfattning av e-boken Flicka i april den Kerstin Thorvall

Trilogin om Lena handlar om den lantliga flickan Lena som drömmer om att bli modetecknerska. Hon kommer också till den berömda skolan i Stockholm, där alla andra flickor redan ser ut som modeteckningar. Själv ser Lena ut som en pappersdocka Gud klippt itu och sen satt ihop fel. Liten upptill och tjock nertill, och vem vill se ut så? Inte Lena i varje fall. Men hon är lycklig över att hon nu får rita så mycket hon vill. På skolan finns också den farlig-snygga Mikael. Att han till slut väljer Lena och kysser henne vid Jenny Linds staty på Djurgården är ett mirakel, tycker Lena. Men hennes mamma och pappa tycker inte att Mikael är den man de vill se sin dotter gift med. Så de skickar henne till Paris för att glömma. Om hur Lena i Paris kommer in i den riktiga modevärlden, men inte alls glömmer Mikael och hur hon kommer hem och gifter sig med honom och hur det då gick – om det handlar resten av historien om Lena. Kerstin Thorvall debuterade som ungdomsboksförfattare 1961 med Flicka i april, som fick ett hedersomnämnande i Bonniers pristävling om den bästa romanen för ungdomar. Den följdes av ytterligare två böcker om Lena, Flicka i Paris och Flickan i verkligheten.Kerstin Thorvall är mycket välkänd och uppskattad som författare, illustratör och kåsör. Hon har skrivit en rad böcker för barn, ungdomar och vuxna och har, bland många andra utmärkelser, fått Astrid Lindgren-priset.

Ladda ner Flicka i april en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Flicka i april är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Flicka i april en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Flicka i april pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Flicka i april.

Flicka i april (e-bok) av Kerstin Thorvall!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Flicka i april pdf, ladda ner Flicka i april pdf, ladda ner en Flicka i april ebok pdf, Flicka i april bok i pdf-format, gratis Flicka i april bok att ladda ner, fri Flicka i april bok i pdf-format, Flicka i april boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Flicka i april pdf? Hur laddar jag ner en Flicka i april bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Flicka i april gratis? Hur laddar jag ner en Flicka i april bok gratis? ladda ner Flicka i april epub, ladda ner en Flicka i april ebok epub, Flicka i april bok i epub-format, fri Flicka i april bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Flicka i april epub? Hur laddar jag ner en Flicka i april bok i epub-format? Flicka i april mobi, ladda ner Flicka i april mobi, ladda ner en Flicka i april ebok mobi, Flicka i april bok i mobi-format, gratis Flicka i april bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Flicka i april mobi? Hur laddar jag ner en Flicka i april bok i mobilformat? Var att ladda ner Flicka i april den Kerstin Thorvall fri? Hur man laddar ner en Flicka i april den Kerstin Thorvall ebok gratis?

Leave a Reply