Fånge på Guantánamo gratis ebok epub

Fånge på Guantánamo (e-bok) av Gösta Hultén

Fånge på Guantánamo ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Fånge på Guantánamo den Gösta Hultén

  • Bokens titel: Gösta Hultén
  • Bokförfattare: Gösta Hultén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 11 januari 2011
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789173433495
  • Tillgängliga filer: fange-pa-guantanamo_gosta-hulten.pdf, fange-pa-guantanamo_gosta-hulten.epub, fange-pa-guantanamo_gosta-hulten.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Fånge på Guantánamo längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Fånge på Guantánamo den Gösta Hultén

Sammanfattning av e-boken Fånge på Guantánamo den Gösta Hultén

– Jag begär inte ert medlidande, men jag vill berätta om Guantánamo för mina bröders skull, de som sitter kvar där, och för att ingen ska kunna säga: ”Jag visste ingenting”.

Fånge på Guantánamo är Mehdi Ghezalis egen historia, som han berättade den för journalisten Gösta Hultén, om de två och halvt år – över 900 dagar – som han satt inlåst i en bur på den amerikanska basen på Kuba. Här beskriver han tortyren och förhören, men också om hur fångarna försökte stötta och hjälpa varann. Ghezali skildrar den förnedringen som han utsattes för av sina fångvaktare och om den brinnande tro som höll honom uppe. Han berättar om sin uppväxt i Sverige och hur amerikanerna grep honom i Pakistan och förde bort honom.

Fånge på Guantánamo är en svidande vidräkning med det exempellösa rättsövergrepp som den amerikanska regeringen utsätter många tusen muslimer för i fånglägren på Kuba, i Irak och Afghanistan. Den är också starkt kritiskt till det tafatta agerandet från de svenska myndigheterna för att få honom frigiven.

Gösta Hultén är ordförande i Guantánamokommittén där riksdagsmän från samtliga partier arbetade för Mehdi Ghezalis frigivning. Hultén är den enda journalist som träffat Mehdi Ghezali under längre perioder.

Ladda ner Fånge på Guantánamo en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Fånge på Guantánamo är 185 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Fånge på Guantánamo en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Fånge på Guantánamo pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Fånge på Guantánamo.

Fånge på Guantánamo (e-bok) av Gösta Hultén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Fånge på Guantánamo pdf, ladda ner Fånge på Guantánamo pdf, ladda ner en Fånge på Guantánamo ebok pdf, Fånge på Guantánamo bok i pdf-format, gratis Fånge på Guantánamo bok att ladda ner, fri Fånge på Guantánamo bok i pdf-format, Fånge på Guantánamo boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Fånge på Guantánamo pdf? Hur laddar jag ner en Fånge på Guantánamo bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Fånge på Guantánamo gratis? Hur laddar jag ner en Fånge på Guantánamo bok gratis? ladda ner Fånge på Guantánamo epub, ladda ner en Fånge på Guantánamo ebok epub, Fånge på Guantánamo bok i epub-format, fri Fånge på Guantánamo bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Fånge på Guantánamo epub? Hur laddar jag ner en Fånge på Guantánamo bok i epub-format? Fånge på Guantánamo mobi, ladda ner Fånge på Guantánamo mobi, ladda ner en Fånge på Guantánamo ebok mobi, Fånge på Guantánamo bok i mobi-format, gratis Fånge på Guantánamo bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Fånge på Guantánamo mobi? Hur laddar jag ner en Fånge på Guantánamo bok i mobilformat? Var att ladda ner Fånge på Guantánamo den Gösta Hultén fri? Hur man laddar ner en Fånge på Guantánamo den Gösta Hultén ebok gratis?

Leave a Reply