Fokus på jobbet ladda ner ebok epub

Fokus på jobbet (e-bok) av Martin Ström, Sara H

Fokus på jobbet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Fokus på jobbet den Martin Ström

  • Bokens titel: Martin Ström
  • Bokförfattare: Martin Ström
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789127136731
  • Tillgängliga filer: fokus-pa-jobbet_martin-stroem.pdf, fokus-pa-jobbet_martin-stroem.epub, fokus-pa-jobbet_martin-stroem.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Fokus på jobbet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Fokus på jobbet den Martin Ström

Sammanfattning av e-boken Fokus på jobbet den Martin Ström

Fokus på jobbet utgår från ny forskning som visar att vi kan träna hjärnans ”uppmärksamhetsmuskel” så att vi förblir fokuserade och lugna när vi står mitt i den storm som är vår arbetsdag. Träningen handlar om att ta kontroll över våra tankar och stänga av autopiloten. I boken presenteras praktiska tips och erfarenheter från företag och individer som framgångsrikt använt sig av mindfulnessträning.

Mindfulness är relativt nytt inom organisationspsykologi och fler och fler företagsledare får upp ögonen för metoden. Mindfulness på jobbet lönar sig, både på individnivå och på företag som helhet: effektiviteten ökar, stressnivåerna sjunker, sjukskrivningarna blir färre, man får större engagemang och färre konflikter, mindre personalomsättning och högre nivåer av kreativitet och innovation.

”Detta är årets viktigaste bok! Oavsett om du har en ledande position eller rollen som medarbetare hjälper dig Fokus på jobbet att utveckla din verkliga potential. Vi kan alla träna vår hjärna för att bli mer kreativa, mer närvarande och vänligare. Mindfulness har haft en stor effekt på vårt företag och för mig personligen. Den här boken innehåller allt du behöver för att börja träna idag.”
Christopher Engman, VD Vendemore AB

är civilingenjör och psykolog med KBT-inriktning. Han är en av Sveriges ledande experter på mindfulnessträning för företag och genomförde den första svenska studien om effekterna av mindfulnessträning i arbetslivet.

Sara Hultman är journalist, författare och psykolog med inriktning på KBT och ACT, Acceptance and commitment therapy. Sara har bl.a. medverkat i Svenska Dagbladet, Sveriges Radio och SVT och är medförfattare till böckerna Att vänta barn och Att leva med barn.

Ladda ner Fokus på jobbet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Fokus på jobbet är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Fokus på jobbet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Fokus på jobbet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Fokus på jobbet.

Fokus på jobbet (e-bok) av Martin Ström, Sara H!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Fokus på jobbet pdf, ladda ner Fokus på jobbet pdf, ladda ner en Fokus på jobbet ebok pdf, Fokus på jobbet bok i pdf-format, gratis Fokus på jobbet bok att ladda ner, fri Fokus på jobbet bok i pdf-format, Fokus på jobbet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Fokus på jobbet pdf? Hur laddar jag ner en Fokus på jobbet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Fokus på jobbet gratis? Hur laddar jag ner en Fokus på jobbet bok gratis? ladda ner Fokus på jobbet epub, ladda ner en Fokus på jobbet ebok epub, Fokus på jobbet bok i epub-format, fri Fokus på jobbet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Fokus på jobbet epub? Hur laddar jag ner en Fokus på jobbet bok i epub-format? Fokus på jobbet mobi, ladda ner Fokus på jobbet mobi, ladda ner en Fokus på jobbet ebok mobi, Fokus på jobbet bok i mobi-format, gratis Fokus på jobbet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Fokus på jobbet mobi? Hur laddar jag ner en Fokus på jobbet bok i mobilformat? Var att ladda ner Fokus på jobbet den Martin Ström fri? Hur man laddar ner en Fokus på jobbet den Martin Ström ebok gratis?

Leave a Reply