Folk ebok pdf

Folk (e-bok) av Emma och Lisen Adbåge

Folk ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Folk den Emma och Lisen Adbåge

  • Bokens titel: Emma och Lisen Adbåge
  • Bokförfattare: Emma och Lisen Adbåge
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789127156227
  • Tillgängliga filer: folk_emma-och-lisen-adbage.pdf, folk_emma-och-lisen-adbage.epub, folk_emma-och-lisen-adbage.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Folk längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Folk den Emma och Lisen Adbåge

Sammanfattning av e-boken Folk den Emma och Lisen Adbåge

Besök @folksamlingen på instagram!

Någon ser livet passera i revy medan en annan försöker ge en okänd en komplimang. Någon älskar väldigt stark mat, en annan funderar över vad mode egentligen är. En bit ifrån är det någon som trösthandlar medan en annan smälter bort. En tredje råkar vara jättehårig medan en fjärde scrollar oavbrutet på mobilen.

I folksamlingen finns gamla, unga, arga och glada, oroliga och förälskade. Enskilda och tillsammans. För tillsammans och med varandra så blir det ändå folk av oss alla till slut.

Folk är en uppföljare till systrarna Adbåges första gemensamma bok: Halsen rapar, hjärtat slår. Rim för 0–100 år, som förärade dem Lennart Hellsing-priset. De mångbegåvade systrarna som genom åren fått mest uppmärksamhet för sina bilder visar här än en gång prov på att de kan konsten att ge uttryck för både allvarligt och knasigt, på vers som spritter av språkglädje.

En popskiva för barn och vuxna släpps i samband med boken!
Britta Persson har tonsatt tolv av dikterna. Texterna har broderats ut och bildernas stämningar har fångats upp i melodierna. Köp skivan här: https://www.bengans.se/sv/artiklar/britta-persson-folk-dikt-och-toner-om-personer.html

Emma och Lisen Adbåge är födda 1982 och uppvuxna på Östgötaslätten. De är verksamma som författare och illustratörer med en imponerande mängd böcker på meritlistan. Lisen har bland annat gjort böckerna om Koko & Bosse och Emma blev 2015 nominerad till Augustpriset för sin bilderbok Nu är det sent! Förutom egna böcker illustrerar de åt andra. Det här är första gången de gör en bok tillsammans.

Ladda ner Folk en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Folk är 55 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Folk en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Folk pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Folk.

Folk (e-bok) av Emma och Lisen Adbåge!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Folk pdf, ladda ner Folk pdf, ladda ner en Folk ebok pdf, Folk bok i pdf-format, gratis Folk bok att ladda ner, fri Folk bok i pdf-format, Folk boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Folk pdf? Hur laddar jag ner en Folk bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Folk gratis? Hur laddar jag ner en Folk bok gratis? ladda ner Folk epub, ladda ner en Folk ebok epub, Folk bok i epub-format, fri Folk bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Folk epub? Hur laddar jag ner en Folk bok i epub-format? Folk mobi, ladda ner Folk mobi, ladda ner en Folk ebok mobi, Folk bok i mobi-format, gratis Folk bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Folk mobi? Hur laddar jag ner en Folk bok i mobilformat? Var att ladda ner Folk den Emma och Lisen Adbåge fri? Hur man laddar ner en Folk den Emma och Lisen Adbåge ebok gratis?

Leave a Reply