Fraktur ebok online

Fraktur (ljudbok) av Karin Slaughter

Fraktur ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Fraktur den Karin Slaughter

  • Bokens titel: Karin Slaughter
  • Bokförfattare: Karin Slaughter
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 februari 2019
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176335253
  • Tillgängliga filer: fraktur_karin-slaughter-5.pdf, fraktur_karin-slaughter-5.epub, fraktur_karin-slaughter-5.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Fraktur längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Fraktur den Karin Slaughter

Sammanfattning av e-boken Fraktur den Karin Slaughter

Ett brutalt mord har ägt rum i det exklusiva bostadsområdet Ansley Park i Atlanta. En tonårsflicka har blivit dödad i sitt eget hem och hennes chockade mamma sitter på golvet bland allt krossat glas – och har precis tagit livet av mördaren.

Egentligen har inte agent Will Trent vid Georgia Bureau of Investigation något med polisutredningen att göra. Men han ser något som Atlantapolisen har missat, något i blodspåren, i den tekniska bevisningen, i moderns ögon.

Han blir hopparad med den kvinnliga polisen Faith Mitchell, precis som Trent har hon ett svårt förflutet bakom sig. Hon har sina skäl att hata honom och utgör ett stort hot mot hans karriär. Kommer hon att upptäcka hans hemlighet och avslöja honom?

Trent har verkligen alla odds emot sig när han tar över utredningen. Massa ovänner, få ledtrådar, inga vittnen. Men viljan att lösa fallet överskuggar allt annat. Han är nämligen övertygad om att mordet är kopplat till en annan tonårsflicka, som är försvunnen – och att den riktiga mördaren fortfarande går fri.

Fraktur är den andra efterlängtade delen i den kritikerrosade serien om Will Trent.

KARIN SLAUGHTER bor i Atlanta i USA. Hon är en av världens främsta författare, hennes böcker har sålt i 35 miljoner exemplar världen över och har översatts till 36 språk. År 2015 nominerades De vackraste till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. År 2017 nominerades även De fördärvade.

Ladda ner Fraktur en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Fraktur är 129 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Fraktur en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Fraktur pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Fraktur.

Fraktur (ljudbok) av Karin Slaughter!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Fraktur pdf, ladda ner Fraktur pdf, ladda ner en Fraktur ebok pdf, Fraktur bok i pdf-format, gratis Fraktur bok att ladda ner, fri Fraktur bok i pdf-format, Fraktur boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Fraktur pdf? Hur laddar jag ner en Fraktur bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Fraktur gratis? Hur laddar jag ner en Fraktur bok gratis? ladda ner Fraktur epub, ladda ner en Fraktur ebok epub, Fraktur bok i epub-format, fri Fraktur bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Fraktur epub? Hur laddar jag ner en Fraktur bok i epub-format? Fraktur mobi, ladda ner Fraktur mobi, ladda ner en Fraktur ebok mobi, Fraktur bok i mobi-format, gratis Fraktur bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Fraktur mobi? Hur laddar jag ner en Fraktur bok i mobilformat? Var att ladda ner Fraktur den Karin Slaughter fri? Hur man laddar ner en Fraktur den Karin Slaughter ebok gratis?

Leave a Reply