Freddys agentur ebok online

Freddys agentur (ljudbok) av G A Lorén

Freddys agentur ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Freddys agentur den G A Lorén

  • Bokens titel: G A Lorén
  • Bokförfattare: G A Lorén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 juni 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9788711977064
  • Tillgängliga filer: freddys-agentur_g-a-loren-2.pdf, freddys-agentur_g-a-loren-2.epub, freddys-agentur_g-a-loren-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Freddys agentur längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Freddys agentur den G A Lorén

Sammanfattning av e-boken Freddys agentur den G A Lorén

Freddy, Göteborgs lugnaste privatdetektiv, blir en dag kontaktad av Madeleine, en ung kvinna med ett mystiskt testamente. Ett jobb! Det var inte vad han hade väntat sig… Mässingsskylten på dörren är ju det viktiga, inte sant? Inte att arbeta med gåtor och svårlösta fall! Men helt plötsligt befinner sig den orutinerade blodhunden mitt i en skruvad härva. Rikedomarna i testamentet går till den som lyckas lösa dess till synes omöjliga gåta…
Det egendomliga testamentet blir upptakten till en rad bisarra händelser i denna ovanligt uppsluppna deckare i Göteborgs miljö.

G A Lorén (Göran Albert Lorén) är en urgöteborgare. Som uppvuxen i Göteborg under 50-talet hade han tidigt en relation till havet, och som ung gav han sig ut en sväng på de vida vattnen för att pröva på om livet till havs var något för honom. Han har haft en rad olika kneg genom åren: reklamtecknare, brevbärare, fotograf, turistvärd. Lorén väljer att inte kalla sig författare, utan ordknegare. Det låter mer ordentligt, tycker han. Flera av hans deckare finns också utgivna på engelska.

Ladda ner Freddys agentur en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Freddys agentur är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Freddys agentur en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Freddys agentur pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Freddys agentur.

Freddys agentur (ljudbok) av G A Lorén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Freddys agentur pdf, ladda ner Freddys agentur pdf, ladda ner en Freddys agentur ebok pdf, Freddys agentur bok i pdf-format, gratis Freddys agentur bok att ladda ner, fri Freddys agentur bok i pdf-format, Freddys agentur boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Freddys agentur pdf? Hur laddar jag ner en Freddys agentur bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Freddys agentur gratis? Hur laddar jag ner en Freddys agentur bok gratis? ladda ner Freddys agentur epub, ladda ner en Freddys agentur ebok epub, Freddys agentur bok i epub-format, fri Freddys agentur bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Freddys agentur epub? Hur laddar jag ner en Freddys agentur bok i epub-format? Freddys agentur mobi, ladda ner Freddys agentur mobi, ladda ner en Freddys agentur ebok mobi, Freddys agentur bok i mobi-format, gratis Freddys agentur bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Freddys agentur mobi? Hur laddar jag ner en Freddys agentur bok i mobilformat? Var att ladda ner Freddys agentur den G A Lorén fri? Hur man laddar ner en Freddys agentur den G A Lorén ebok gratis?

Leave a Reply