Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok mobi

Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållb

Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser den Ninni Länsberg

  • Bokens titel: Ninni Länsberg
  • Bokförfattare: Ninni Länsberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 februari 2019
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789188743985
  • Tillgängliga filer: friskt-jobbat-om-stress-livsbalans-och-hallbara-arbetsplatser_ninni-laensberg-2.pdf, friskt-jobbat-om-stress-livsbalans-och-hallbara-arbetsplatser_ninni-laensberg-2.epub, friskt-jobbat-om-stress-livsbalans-och-hallbara-arbetsplatser_ninni-laensberg-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser den Ninni Länsberg

Sammanfattning av e-boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser den Ninni Länsberg

Det här är en sammanfattad version av Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser

Livet snurrar allt fortare och förväntningarna skruvas upp, både av oss själva och andra. Vi blir utmattade, sjukskrivningarna ökar och det är de psykiska diagnoserna som dominerar. Nu måste vi ta stressen på allvar – vi måste alla bli mer observanta på hur vi tacklar livet i allmänhet och arbetslivet i synnerhet. Här får du veta mer om hur du hittar vägen till bättre balans och ett mer hållbart, friskt (arbets)liv. Ninni Länsberg är rådgivare och föreläsare inom stress, arbete och hälsa.

NINNI LÄNSBERG är handbollsspelaren som blev pastor, vidareutbildade sig inom rehabilitering och som nu mött tusentals personer i samtal om stress, utmattning, jobb, sorg, omställning och kriser. Som rådgivare, föreläsare och krönikör inom stress, arbete och hälsa utmanar Ninni vår tids syn på effektivitet och perfektion. Vilket liv vill vi leva? Vad är det att jobba friskt?

Ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser.

Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållb!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser pdf, ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser pdf, ladda ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser ebok pdf, Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i pdf-format, gratis Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok att ladda ner, fri Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i pdf-format, Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser pdf? Hur laddar jag ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser gratis? Hur laddar jag ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok gratis? ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser epub, ladda ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser ebok epub, Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i epub-format, fri Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser epub? Hur laddar jag ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i epub-format? Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser mobi, ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser mobi, ladda ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser ebok mobi, Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i mobi-format, gratis Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser mobi? Hur laddar jag ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser bok i mobilformat? Var att ladda ner Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser den Ninni Länsberg fri? Hur man laddar ner en Friskt jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser den Ninni Länsberg ebok gratis?

Leave a Reply