Från en säker källa … ladda ner pdf-bok

Från en säker källa ... (e-bok) av Dick Harriso

Från en säker källa … ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Från en säker källa … den Dick Harrison

  • Bokens titel: Dick Harrison
  • Bokförfattare: Dick Harrison
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 oktober 2012
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789153439400
  • Tillgängliga filer: fran-en-saker-kalla-_dick-harrison.pdf, fran-en-saker-kalla-_dick-harrison.epub, fran-en-saker-kalla-_dick-harrison.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Från en säker källa … längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Från en säker källa … den Dick Harrison

Sammanfattning av e-boken Från en säker källa … den Dick Harrison

Vem bryr sig om sanningen?

Hösten 2010 slog boken Carl XVI Gustaf: Den motvillige monarken ner som en bomb i den svenska offentligheten och orsakade en kraftig mediestorm. I boken anklagades kungen bland annat för att ha utgjort en säkerhetsrisk för Sverige, då han påstods ha besökt svartklubbar och rört sig i kriminella kretsar – en allvarlig anklagelse att rikta mot en statschef. Vilka bevis hade författarna för sina påståenden? Hur trovärdiga var uppgifterna som blixtsnabbt fick spridning såväl inom som utanför landets gränser, och som fick stora konsekvenser både för enskilda individer och för bilden av Sverige? Från en säker källa … är en granskning av Den motvillige monarken, dess tillkomst och de skandaler som följde i dess kölvatten. Den ger också en analys av den kultur som gav skandalerna utrymme, av mekanismerna bakom dem och av en förändrad kungaroll. Granskningen uppenbarar en härva av manipulerade bevis, rena lögner och ytterst tveksamma metoder. Påstådda sanningar ställs i ett helt nytt ljus.

Dick Harrison, född 1966, är professor i historia vid Lunds universitet. Han har skrivit ett fyrtiotal böcker och förekommer ofta som kommentator i media i egenskap av sakkunnig historiker. År 2000 fick han Augustpriset för Stora döden. Desirée Ahokas Schein, född 1962, har arbetat som frilansresearcher för media i tio år och har en omvittnad förmåga att spåra, bearbeta och analysera information. Hon har tidigare arbetat för bland annat ELLE och Café.

Ladda ner Från en säker källa … en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Från en säker källa … är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Från en säker källa … en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Från en säker källa … pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Från en säker källa ….

Från en säker källa ... (e-bok) av Dick Harriso!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Från en säker källa … pdf, ladda ner Från en säker källa … pdf, ladda ner en Från en säker källa … ebok pdf, Från en säker källa … bok i pdf-format, gratis Från en säker källa … bok att ladda ner, fri Från en säker källa … bok i pdf-format, Från en säker källa … boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Från en säker källa … pdf? Hur laddar jag ner en Från en säker källa … bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Från en säker källa … gratis? Hur laddar jag ner en Från en säker källa … bok gratis? ladda ner Från en säker källa … epub, ladda ner en Från en säker källa … ebok epub, Från en säker källa … bok i epub-format, fri Från en säker källa … bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Från en säker källa … epub? Hur laddar jag ner en Från en säker källa … bok i epub-format? Från en säker källa … mobi, ladda ner Från en säker källa … mobi, ladda ner en Från en säker källa … ebok mobi, Från en säker källa … bok i mobi-format, gratis Från en säker källa … bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Från en säker källa … mobi? Hur laddar jag ner en Från en säker källa … bok i mobilformat? Var att ladda ner Från en säker källa … den Dick Harrison fri? Hur man laddar ner en Från en säker källa … den Dick Harrison ebok gratis?

Leave a Reply