Geim gratis ebok mobi

Geim (e-bok) av Anders De la Motte

Geim ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Geim den Anders De la Motte

  • Bokens titel: Anders De la Motte
  • Bokförfattare: Anders De la Motte
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 februari 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789137152745
  • Tillgängliga filer: geim_anders-de-la-motte-4.pdf, geim_anders-de-la-motte-4.epub, geim_anders-de-la-motte-4.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Geim längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Geim den Anders De la Motte

Sammanfattning av e-boken Geim den Anders De la Motte

Geim är första delen i Anders de la Mottes succétrilogi om Henrik Pettersson. Den belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris 2010 och har med sina starka kopplingar till samtiden hyllats för att vara nyskapande inom thrillergenren.

Henrik ”HP” Pettersson är en småhustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som märkligt nog verkar känna till det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse: ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande Svennevärlden. Efter att han klarat inträdesprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp på en rankinglista och bedömas av ett slutet nätcommunity. I takt med att spänningen, belöningarna och inte minst creden från fansen växer tar HP allt större risker och snart är han beredd att göra nästan vad som helst för att få fortsätta spela.

Polisinspektör Rebecca Normén är HP:s totala motsats. Hon är anställd på Säpos livvaktsrotel och har stenkoll på sitt liv, ändå känner hon sig inte säker. Någon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sådant som ingen borde veta. Som till exempel att hon är en mördare … Är det någon som leker med henne?

Efterhand som Spelet tränger sig allt djupare in i deras liv närmar sig HP:s och Rebeccas världar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara är ett spel, vad är då egentligen på riktigt? Och är du verkligen säker på att du vill spela?

Ladda ner Geim en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Geim är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Geim en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Geim pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Geim.

Geim (e-bok) av Anders De la Motte!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Geim pdf, ladda ner Geim pdf, ladda ner en Geim ebok pdf, Geim bok i pdf-format, gratis Geim bok att ladda ner, fri Geim bok i pdf-format, Geim boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Geim pdf? Hur laddar jag ner en Geim bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Geim gratis? Hur laddar jag ner en Geim bok gratis? ladda ner Geim epub, ladda ner en Geim ebok epub, Geim bok i epub-format, fri Geim bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Geim epub? Hur laddar jag ner en Geim bok i epub-format? Geim mobi, ladda ner Geim mobi, ladda ner en Geim ebok mobi, Geim bok i mobi-format, gratis Geim bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Geim mobi? Hur laddar jag ner en Geim bok i mobilformat? Var att ladda ner Geim den Anders De la Motte fri? Hur man laddar ner en Geim den Anders De la Motte ebok gratis?

Leave a Reply