Get digital or die trying ebok mobi

Get digital or die trying (e-bok) av Arash Gila

Get digital or die trying ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Get digital or die trying den Arash Gilan

  • Bokens titel: Arash Gilan
  • Bokförfattare: Arash Gilan
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 april 2016
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789188153340
  • Tillgängliga filer: get-digital-or-die-trying_arash-gilan.pdf, get-digital-or-die-trying_arash-gilan.epub, get-digital-or-die-trying_arash-gilan.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Get digital or die trying längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Get digital or die trying den Arash Gilan

Sammanfattning av e-boken Get digital or die trying den Arash Gilan

Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan
sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar:
Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras
Allt som digitaliseras kan kopieras
Allt som kopieras sjunker i värde
Fler och fler branscher upplever detta, från tidningshusen till detaljhandeln, banker och konsulter. Digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet, men frågan är hur man förhåller sig till det. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Och det kan lätt kännas överväldigande.

I Get digital or die trying får du konkreta verktyg för att kunna ta dig och ditt företag genom den digitala transformationen. Det är en bok som fokuserar på HUR du genomför både en yttre och en inre digitalisering. Den utbildar dig även i digitalt ledarskap och visar på hur du optimerar din digitala marknadsföring för att möta
nya kundbehov. Det är en digital handbok som varje företagsledare behöver för att ta sig an och fullfölja sin digital resa. Är du redo för utmaningen?

Lets Get digital!

”Vi lever i en fantastisk, galen och ibland hotfull tid där teknologi och digitalisering i grunden förändrar förutsättningarna för människor, organisationer och företag. För den som vill förstå denna tid rekommenderar jag varmt Arash Gilans och Jonas Hammarbergs bok. Den är ovanlig eftersom den både beskriver digitaliseringen i sig och dess effekter, men också erbjuder handfasta råd till den som vill utnyttja digitalisering-ens möjligheter. Att de dessutom ser värdet i det icke-digitala gör boken ännu bättre.”
– Per Schlingman, författare och rådgivare

”Boken get digital ger en handfast bild av vad digitalisering handlar om i praktiken. Den ger framförallt oss som läsare en vägledning i hur vi GÖR och påvisar vikten av vår egen inställning till det som händer. En utmärkt bok att använda på arbetsplatsen för de företag som påverkas, det vill säga ALLA!”
– Lars Friberg, Koncern-personaldirektör Swedbank

”Get digital or die trying hjälper läsaren att göra jobbet framgångsrikt. Den innehåller handfasta tips på hur ledare på alla nivåer kan arbeta med förändring när både deras omvärld och invärld blir mer digital. Läs den!”
– Maria Rankka, författare och VD för Stockholms Handelskammare

”Gilan och Hammarberg har hittat helt rätt med denna bok. Vägen framåt i digitaliseringen är en spännande och utmanande resa där vi många gånger inte förstår att vi inte förstår. Boken är en inspirationskälla och en bra reskamrat längs vägen, som hjälper dig göra den digitala transformationen framgångsrik!”
– Ulf Troedsson, CEO Siemens Sverige, Norden/Baltikum

”Varje kapitel erbjuder ett pärlband av insikter och läsaren får tydliga redskap att använda i arbetet. Obligatorisk läsning. Nästa ”Ge bort”-present!”
– Dilsa Demirbag-Sten, författare och grundare av Berättarministeriet

Ladda ner Get digital or die trying en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Get digital or die trying är 355 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Get digital or die trying en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Get digital or die trying pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Get digital or die trying.

Get digital or die trying (e-bok) av Arash Gila!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Get digital or die trying pdf, ladda ner Get digital or die trying pdf, ladda ner en Get digital or die trying ebok pdf, Get digital or die trying bok i pdf-format, gratis Get digital or die trying bok att ladda ner, fri Get digital or die trying bok i pdf-format, Get digital or die trying boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Get digital or die trying pdf? Hur laddar jag ner en Get digital or die trying bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Get digital or die trying gratis? Hur laddar jag ner en Get digital or die trying bok gratis? ladda ner Get digital or die trying epub, ladda ner en Get digital or die trying ebok epub, Get digital or die trying bok i epub-format, fri Get digital or die trying bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Get digital or die trying epub? Hur laddar jag ner en Get digital or die trying bok i epub-format? Get digital or die trying mobi, ladda ner Get digital or die trying mobi, ladda ner en Get digital or die trying ebok mobi, Get digital or die trying bok i mobi-format, gratis Get digital or die trying bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Get digital or die trying mobi? Hur laddar jag ner en Get digital or die trying bok i mobilformat? Var att ladda ner Get digital or die trying den Arash Gilan fri? Hur man laddar ner en Get digital or die trying den Arash Gilan ebok gratis?

Leave a Reply