Gnister ebok mobi

Gnister (ljudbok) av Linda Skugge

Gnister ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Gnister den Linda Skugge

  • Bokens titel: Linda Skugge
  • Bokförfattare: Linda Skugge
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 juli 2014
  • Genre böcker: Noveller
  • ISBN: 9789187451300
  • Tillgängliga filer: gnister_linda-skugge-3.pdf, gnister_linda-skugge-3.epub, gnister_linda-skugge-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Gnister längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Gnister den Linda Skugge

Sammanfattning av e-boken Gnister den Linda Skugge

Språket i Linda Skugges novell Gnister är rått, brutalt och ärligt. Ingenting förskönas eller lämnas osagt. Vi får följa Nicole in på bara huden och försöker förstå vad det är som har gått fel. Hon är trasig, men hon har sitt gnister och det kan ingen ta ifrån henne. Vissa sår läker aldrig.

Nicole är även en av karaktärerna i den högaktuella romanen 1989, som Linda Skugge skrivit tillsammans med sin syster Sigrid Tollgård. 

Mitt allra första minne. Jag är väldigt liten, nästan en liten bebis. Jag skriker och det är kallt och hårt, som om jag ligger på ett golv. Jag skriker och skriker, mitt ansikte är alldeles blött av tårar. Jag ropar på mamma, men ingen kommer. Ingen hör mig. Jag är en liten tjej med mörkt lockigt hår. Jag har ett gult nattlinne med vita svampar på. Det är långärmat och går ända ner till fötterna.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format – tryckt bok, e-bok och ljudbok. Läs mer på novellix.se

Ladda ner Gnister en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Gnister är 25 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Gnister en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Gnister pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Gnister.

Gnister (ljudbok) av Linda Skugge!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Gnister pdf, ladda ner Gnister pdf, ladda ner en Gnister ebok pdf, Gnister bok i pdf-format, gratis Gnister bok att ladda ner, fri Gnister bok i pdf-format, Gnister boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Gnister pdf? Hur laddar jag ner en Gnister bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Gnister gratis? Hur laddar jag ner en Gnister bok gratis? ladda ner Gnister epub, ladda ner en Gnister ebok epub, Gnister bok i epub-format, fri Gnister bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Gnister epub? Hur laddar jag ner en Gnister bok i epub-format? Gnister mobi, ladda ner Gnister mobi, ladda ner en Gnister ebok mobi, Gnister bok i mobi-format, gratis Gnister bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Gnister mobi? Hur laddar jag ner en Gnister bok i mobilformat? Var att ladda ner Gnister den Linda Skugge fri? Hur man laddar ner en Gnister den Linda Skugge ebok gratis?

Leave a Reply