Gravid med kropp & själ boken mobi

Gravid med kropp & själ (e-bok) av Maria Bengts

Gravid med kropp & själ ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Gravid med kropp & själ den Maria Bengtsson Lenn

  • Bokens titel: Maria Bengtsson Lenn
  • Bokförfattare: Maria Bengtsson Lenn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 mars 2019
  • Genre böcker: Hem & Trädgård
  • ISBN: 9789188845184
  • Tillgängliga filer: gravid-med-kropp-sjael_maria-bengtsson-lenn-2.pdf, gravid-med-kropp-sjael_maria-bengtsson-lenn-2.epub, gravid-med-kropp-sjael_maria-bengtsson-lenn-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Gravid med kropp & själ längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Gravid med kropp & själ den Maria Bengtsson Lenn

Sammanfattning av e-boken Gravid med kropp & själ den Maria Bengtsson Lenn

En holistisk graviditetsguide

Att vara gravid påverkar både kropp och själ. Hur du mår under graviditeten, hur du upplever din förlossning och hur första tiden med bebisen blir genomsyrar hela din tillvaro. Och mycket går att påverka genom att vara aktiv och göra informerade val.

Gravid med kropp och själ hjälper dig att navigera genom graviditeten, med fokus på holistiska sätt att må bra, att hitta energi och lugn, att möta både förväntan och rädslor. Här hittar du dagboksövningar, fakta om din och bebisens utveckling, skräddarsydda mindfulness- och yogaövningar, en grön guide om miljövänliga- och kemikaliefria val för gravida, tips om kost och välgörande örter. Allt för att inspirera dig till informerade val som förbereder och stärker dig inifrån och ut.

»Det här är boken vi själva önskar vi haft när vi var gravida. Vi hoppas den blir en inspirerande och stadig följeslagare för dig under graviditetens berg-och-dalbana på vägen till din drömförlossning.« Maria & Victoria

MARIA BENGTSSON LENN är utbildad journalist och doula. Det var när hon blev gravid med sitt första barn och gjorde research inför sin förlossning som passionen för graviditets- och förlossningsfrågor föddes. Hon var med och startade lokalgrenen av Födelsehuset i Stockholm. Maria bor på Värmdö, utanför Stockholm, tillsammans med sin man och sina tre barn.

VICTORIA HÄGGBLOM är författare, översättare och doula. Hon har en MFA i creative writing från Columbia University och har bland annat arbetat som doula-volontär för ensamstående mammor i Philadelphia. Victoria bor i Berkeley, Kalifornien med sin dotter Vivien, som inspirerat henne att stötta andra kvinnor på vägen till sitt föräldraskap.

Ladda ner Gravid med kropp & själ en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Gravid med kropp & själ är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Gravid med kropp & själ en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Gravid med kropp & själ pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Gravid med kropp & själ.

Gravid med kropp & själ (e-bok) av Maria Bengts!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Gravid med kropp & själ pdf, ladda ner Gravid med kropp & själ pdf, ladda ner en Gravid med kropp & själ ebok pdf, Gravid med kropp & själ bok i pdf-format, gratis Gravid med kropp & själ bok att ladda ner, fri Gravid med kropp & själ bok i pdf-format, Gravid med kropp & själ boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Gravid med kropp & själ pdf? Hur laddar jag ner en Gravid med kropp & själ bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Gravid med kropp & själ gratis? Hur laddar jag ner en Gravid med kropp & själ bok gratis? ladda ner Gravid med kropp & själ epub, ladda ner en Gravid med kropp & själ ebok epub, Gravid med kropp & själ bok i epub-format, fri Gravid med kropp & själ bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Gravid med kropp & själ epub? Hur laddar jag ner en Gravid med kropp & själ bok i epub-format? Gravid med kropp & själ mobi, ladda ner Gravid med kropp & själ mobi, ladda ner en Gravid med kropp & själ ebok mobi, Gravid med kropp & själ bok i mobi-format, gratis Gravid med kropp & själ bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Gravid med kropp & själ mobi? Hur laddar jag ner en Gravid med kropp & själ bok i mobilformat? Var att ladda ner Gravid med kropp & själ den Maria Bengtsson Lenn fri? Hur man laddar ner en Gravid med kropp & själ den Maria Bengtsson Lenn ebok gratis?

Leave a Reply