Gråleken ladda ner ebok online

Gråleken (ljudbok) av Maria Sveland

Gråleken ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Gråleken den Maria Sveland

  • Bokens titel: Maria Sveland
  • Bokförfattare: Maria Sveland
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 februari 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176335277
  • Tillgängliga filer: graleken_maria-sveland.pdf, graleken_maria-sveland.epub, graleken_maria-sveland.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Gråleken längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Gråleken den Maria Sveland

Sammanfattning av e-boken Gråleken den Maria Sveland

Julia och Jesper åker med sin fem månader gamla dotter till en ö i Kattegatt, mitt emellan Sverige och Danmark, där de fått låna ett hus över sommaren. Med miljöombyte och lugn och ro hoppas de hitta tillbaka till varandra efter några omtumlande månader då gräl och missförstånd alltmer tagit över deras samliv. Olikheterna som de från början fascinerades av och älskade hos varandra väcker nu mest irritation och förakt.

Väl framme i huset, på ön med dess vidsträckta öken, blir ingenting som de hade hoppats. Julia tvivlar på sina sinnen och hon tycker sig se syner och höra oförklarliga ljud. Eller handlar det bara om utmattning och amningshormoner i kombination med vinet hon dricker för att dämpa ångesten?

Maria Svelands klaustrofobiska relationsroman utspelar sig på den mytomspunna danska ön Anholt. Gråleken är en berättelse om den förödande destruktivitet som kan uppstå i en relation. Om projektioner och längtan, maktkamp och svek.


Maria Sveland är prisbelönt författare och journalist. Hon debuterade 2007 med romanen Bitterfittan, en modern klassiker. Förutom uppmärksammade krönikor och artiklar har hon sedan dess skrivit ett flertal romaner och fackböcker. Bland annat Hatet (2013), Befrielsen (2015) samt Bitterfittan 2 (2017). Maria bor i Stockholm med sina tre barn.

Ladda ner Gråleken en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Gråleken är 145 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Gråleken en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Gråleken pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Gråleken.

Gråleken (ljudbok) av Maria Sveland!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Gråleken pdf, ladda ner Gråleken pdf, ladda ner en Gråleken ebok pdf, Gråleken bok i pdf-format, gratis Gråleken bok att ladda ner, fri Gråleken bok i pdf-format, Gråleken boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Gråleken pdf? Hur laddar jag ner en Gråleken bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Gråleken gratis? Hur laddar jag ner en Gråleken bok gratis? ladda ner Gråleken epub, ladda ner en Gråleken ebok epub, Gråleken bok i epub-format, fri Gråleken bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Gråleken epub? Hur laddar jag ner en Gråleken bok i epub-format? Gråleken mobi, ladda ner Gråleken mobi, ladda ner en Gråleken ebok mobi, Gråleken bok i mobi-format, gratis Gråleken bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Gråleken mobi? Hur laddar jag ner en Gråleken bok i mobilformat? Var att ladda ner Gråleken den Maria Sveland fri? Hur man laddar ner en Gråleken den Maria Sveland ebok gratis?

Leave a Reply