Grottan i öknen gratis ebok online

Grottan i öknen (e-bok) av Lars Gyllensten

Grottan i öknen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Grottan i öknen den Lars Gyllensten

  • Bokens titel: Lars Gyllensten
  • Bokförfattare: Lars Gyllensten
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 november 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100159658
  • Tillgängliga filer: grottan-i-oeknen_lars-gyllensten.pdf, grottan-i-oeknen_lars-gyllensten.epub, grottan-i-oeknen_lars-gyllensten.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Grottan i öknen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Grottan i öknen den Lars Gyllensten

Sammanfattning av e-boken Grottan i öknen den Lars Gyllensten

Den första avdelningen är en lång novell – ett smått raljant återberättande av den helige ökeneremiten Antonius’ levnadsskildring. Den andra delen består av impressionistiska och lyriska noveller, prosaskisser och korta betraktelser. Den tredje skildrar en modern Antonius och hans förespråkare/berättare – en person återvänder till den skolpension, där han bodde som barn, för att finna att allt är svårt förfallet.

Denna tredelade bok rör sig brett mellan det tragiska och det humoristiska, från det patetiska till det groteska. Berättaren upplever smärtan inför tillvarons elände och människornas samhälleliga fördärv, hjälten vänder sig bort och går in i sitt eget hjärtas ödsliga grotta för att förkasta världens strävanden och anordningar. Lars Gyllensten behandlar i Grottan i öknen (1973) vitala livsåskådningsfrågor och förmedlar nästintill visionära äkthetsupplevelser.

Omslagsformgivare: Daniel Bjugård

Ladda ner Grottan i öknen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Grottan i öknen är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Grottan i öknen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Grottan i öknen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Grottan i öknen.

Grottan i öknen (e-bok) av Lars Gyllensten!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Grottan i öknen pdf, ladda ner Grottan i öknen pdf, ladda ner en Grottan i öknen ebok pdf, Grottan i öknen bok i pdf-format, gratis Grottan i öknen bok att ladda ner, fri Grottan i öknen bok i pdf-format, Grottan i öknen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Grottan i öknen pdf? Hur laddar jag ner en Grottan i öknen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Grottan i öknen gratis? Hur laddar jag ner en Grottan i öknen bok gratis? ladda ner Grottan i öknen epub, ladda ner en Grottan i öknen ebok epub, Grottan i öknen bok i epub-format, fri Grottan i öknen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Grottan i öknen epub? Hur laddar jag ner en Grottan i öknen bok i epub-format? Grottan i öknen mobi, ladda ner Grottan i öknen mobi, ladda ner en Grottan i öknen ebok mobi, Grottan i öknen bok i mobi-format, gratis Grottan i öknen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Grottan i öknen mobi? Hur laddar jag ner en Grottan i öknen bok i mobilformat? Var att ladda ner Grottan i öknen den Lars Gyllensten fri? Hur man laddar ner en Grottan i öknen den Lars Gyllensten ebok gratis?

Leave a Reply