Har du ingen humor? ladda ner boken online

Har du ingen humor? (e-bok) av Katarina Wennsta

Har du ingen humor? ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Har du ingen humor? den Katarina Wennstam

  • Bokens titel: Katarina Wennstam
  • Bokförfattare: Katarina Wennstam
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 september 2018
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789129713312
  • Tillgängliga filer: har-du-ingen-humor_katarina-wennstam.pdf, har-du-ingen-humor_katarina-wennstam.epub, har-du-ingen-humor_katarina-wennstam.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Har du ingen humor? längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Har du ingen humor? den Katarina Wennstam

Sammanfattning av e-boken Har du ingen humor? den Katarina Wennstam

Har du ingen humor? En klassiker. När någon säger eller gör något som är kränkande, taskigt, fördomsfullt är det vilket som kan låta som en självklarhet viktigt att säga ifrån. Tystnaden blir annars ett indirekt godkännande av det hen säger eller gör. Men efter protesten kommer oftast detta meh … vadå, har du ingen humor eller? Det finns förstås mängder av saker som är värre än att vara humorbefriad, till exempel ovan nämnda, att vara taskig eller fördomsfull. Det är värre att vara en tölp än att inte riva ner några enkla skratt.

Har du ingen humor? är en bok du kan ha med dig i väskan eller fickan, en bok du kan läsa i på bussen, på tåget, på tunnelbanan, högt i klassrummet eller på släktmiddagen. Den visar på ett enkelt och lättfattligt sätt hur feminism och mänskliga rättigheter hänger ihop med sunt förnuft. Det finns massor att diskutera i boken och den innehåller många ögonöppnare.

Boken är indelad i fyra avdelningar: Ord som skaver, Sådant man bara säger, Min feministiska kamp och Våldtäkt på film. Författaren vänder och vrider på ord som pojkstreck, stulen flickvän, ballar av stål, på uttryck som Stora grabbar gråter inte, Har du ingen humor?, Sverige är världens mest jämställda land. Wennstam tar upp de feministiska strider som, enligt henne, är värda att ta, till exempel Min kropp, mitt val, Flickan och skulden, Lust, Våld i nära relationer.

Katarina Wennstam har i över tjugo år varit oerhört engagerad i frågor som rör tjejer och kvinnor, hon har stått upp för kvinnliga brottsoffer och belyst kvinnors utsatthet. Först som kriminalreporter, och sedan 2007 som föreläsare och författare till både romaner och fackböcker.

Ladda ner Har du ingen humor? en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Har du ingen humor? är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Har du ingen humor? en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Har du ingen humor? pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Har du ingen humor?.

Har du ingen humor? (e-bok) av Katarina Wennsta!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Har du ingen humor? pdf, ladda ner Har du ingen humor? pdf, ladda ner en Har du ingen humor? ebok pdf, Har du ingen humor? bok i pdf-format, gratis Har du ingen humor? bok att ladda ner, fri Har du ingen humor? bok i pdf-format, Har du ingen humor? boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Har du ingen humor? pdf? Hur laddar jag ner en Har du ingen humor? bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Har du ingen humor? gratis? Hur laddar jag ner en Har du ingen humor? bok gratis? ladda ner Har du ingen humor? epub, ladda ner en Har du ingen humor? ebok epub, Har du ingen humor? bok i epub-format, fri Har du ingen humor? bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Har du ingen humor? epub? Hur laddar jag ner en Har du ingen humor? bok i epub-format? Har du ingen humor? mobi, ladda ner Har du ingen humor? mobi, ladda ner en Har du ingen humor? ebok mobi, Har du ingen humor? bok i mobi-format, gratis Har du ingen humor? bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Har du ingen humor? mobi? Hur laddar jag ner en Har du ingen humor? bok i mobilformat? Var att ladda ner Har du ingen humor? den Katarina Wennstam fri? Hur man laddar ner en Har du ingen humor? den Katarina Wennstam ebok gratis?

Leave a Reply