Hatad och älskad ebok online

Hatad och älskad (e-bok) av Alexandra Nilsson,

Hatad och älskad ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Hatad och älskad den Alexandra Nilsson

  • Bokens titel: Alexandra Nilsson
  • Bokförfattare: Alexandra Nilsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 oktober 2016
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789198366105
  • Tillgängliga filer: hatad-och-aelskad_alexandra-nilsson.pdf, hatad-och-aelskad_alexandra-nilsson.epub, hatad-och-aelskad_alexandra-nilsson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Hatad och älskad längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Hatad och älskad den Alexandra Nilsson

Sammanfattning av e-boken Hatad och älskad den Alexandra Nilsson

Hatad och älskad är mitt bokslut; mitt farväl till den gamla Kissie. Min resa från stökig tonårsrebell till feminist och entreprenör. Men inte minst en inblick i bloggvärldens brutala baksida“, Alexandra Nilsson

Alexandra “Kissie” Nilsson gjorde sig känd som femtonåring genom att trycka på sina bloggläsares knappar. Hon festade, bråkade, bantade och bloggade sen om kaoset utan hämningar. Hennes läsare hatade att älska henne och älskade att hata henne. Idag, tio år senare, vill hon göra slut med den gamla, kaosälskande Kissie. Hon bloggar fortfarande om skönhet och glam, men idag tar feminism och anti-näthat upp minst lika mycket plats på kissies.se. Hon har gått från festande fjortis hög på uppmärksamhet till en framgångsrik medieprofil och entreprenör. 

Hatad och älskad berättar hon på sitt säreget nakna sätt om baksidan av hennes framgång. Om hur vuxna i mediavärlden ständigt utnyttjade henne, och om hur hon till slut lyckades göra sig fri. Det hon lärt sig av sina fram- och motgångar vill hon nu dela med sig av så att andra kanske slipper samma skit. Och för att kasta ett nytta ljus på den Kissie hela Sverige tror sig känna. 

Boken är skriven i samarbete med författaren Ylva Enström

Ladda ner Hatad och älskad en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Hatad och älskad är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Hatad och älskad en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Hatad och älskad pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Hatad och älskad.

Hatad och älskad (e-bok) av Alexandra Nilsson, !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Hatad och älskad pdf, ladda ner Hatad och älskad pdf, ladda ner en Hatad och älskad ebok pdf, Hatad och älskad bok i pdf-format, gratis Hatad och älskad bok att ladda ner, fri Hatad och älskad bok i pdf-format, Hatad och älskad boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Hatad och älskad pdf? Hur laddar jag ner en Hatad och älskad bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Hatad och älskad gratis? Hur laddar jag ner en Hatad och älskad bok gratis? ladda ner Hatad och älskad epub, ladda ner en Hatad och älskad ebok epub, Hatad och älskad bok i epub-format, fri Hatad och älskad bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Hatad och älskad epub? Hur laddar jag ner en Hatad och älskad bok i epub-format? Hatad och älskad mobi, ladda ner Hatad och älskad mobi, ladda ner en Hatad och älskad ebok mobi, Hatad och älskad bok i mobi-format, gratis Hatad och älskad bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Hatad och älskad mobi? Hur laddar jag ner en Hatad och älskad bok i mobilformat? Var att ladda ner Hatad och älskad den Alexandra Nilsson fri? Hur man laddar ner en Hatad och älskad den Alexandra Nilsson ebok gratis?

Leave a Reply