Häxkatten boken mobi

Häxkatten (e-bok) av Maj Bylock

Häxkatten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Häxkatten den Maj Bylock

  • Bokens titel: Maj Bylock
  • Bokförfattare: Maj Bylock
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 november 2017
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9788711746622
  • Tillgängliga filer: haexkatten_maj-bylock.pdf, haexkatten_maj-bylock.epub, haexkatten_maj-bylock.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Häxkatten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Häxkatten den Maj Bylock

Sammanfattning av e-boken Häxkatten den Maj Bylock

Ulv har lyckats spela bort sin älskade häst Kastanj. Han misstänker att hästen har skickats iväg som krigshäst till Karl XII:s armé och bestämmer sig för att ta värvning för att försöka få tillbaka honom. Men krigets hemskheter är värre än Ulv någonsin kunnat tänka sig, och hans tillvaro har med ens förvandlats till en kamp om liv och död.

Maj Bylock föddes 1931 på Gotland. Hon började sin författarkarriär med att skriva läroböcker inom religion och historia, men har genom åren skrivit många böcker för barn och ungdomar. Bylock har även återberättat många världskända klassiker i serien Äventyrsklassiker.

Bylock belönades 1990 med Astrid Lindgren-priset.

Häxkatten är den femte boken i den spännande Häxserien.

Häxserien utspelar sig i Värmland under häxprocessernas tid, slutet av 1600-talet och början av 1700-talet, då anklagelser för att vara häxa kunde kosta en livet. Under denna farliga tid får vi följa en mor och en son som inte bara har fått samma förmåga inom läkekonsten, utan även samma anklagelser riktade mot sig. De blir båda utpekade för att vara häxor.

Maj Bylocks häxserie består av sju böcker: Häxprovet, Häxans dotter, Häxpojken, Häxguldet, Häxkatten, Häxbrygden, och Häxdoktorn.

Ladda ner Häxkatten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Häxkatten är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Häxkatten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Häxkatten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Häxkatten.

Häxkatten (e-bok) av Maj Bylock!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Häxkatten pdf, ladda ner Häxkatten pdf, ladda ner en Häxkatten ebok pdf, Häxkatten bok i pdf-format, gratis Häxkatten bok att ladda ner, fri Häxkatten bok i pdf-format, Häxkatten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Häxkatten pdf? Hur laddar jag ner en Häxkatten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Häxkatten gratis? Hur laddar jag ner en Häxkatten bok gratis? ladda ner Häxkatten epub, ladda ner en Häxkatten ebok epub, Häxkatten bok i epub-format, fri Häxkatten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Häxkatten epub? Hur laddar jag ner en Häxkatten bok i epub-format? Häxkatten mobi, ladda ner Häxkatten mobi, ladda ner en Häxkatten ebok mobi, Häxkatten bok i mobi-format, gratis Häxkatten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Häxkatten mobi? Hur laddar jag ner en Häxkatten bok i mobilformat? Var att ladda ner Häxkatten den Maj Bylock fri? Hur man laddar ner en Häxkatten den Maj Bylock ebok gratis?

Leave a Reply