Healing Yoga : den läkande kraften ladda ner ebok epub

Healing Yoga : den läkande kraften (e-bok) av J

Healing Yoga : den läkande kraften ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Healing Yoga : den läkande kraften den Jennie Liljefors

  • Bokens titel: Jennie Liljefors
  • Bokförfattare: Jennie Liljefors
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 maj 2018
  • Genre böcker: Sport, Fritid & Hobby
  • ISBN: 9789188799432
  • Tillgängliga filer: healing-yoga-den-laekande-kraften_jennie-liljefors.pdf, healing-yoga-den-laekande-kraften_jennie-liljefors.epub, healing-yoga-den-laekande-kraften_jennie-liljefors.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Healing Yoga : den läkande kraften längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Healing Yoga : den läkande kraften den Jennie Liljefors

Sammanfattning av e-boken Healing Yoga : den läkande kraften den Jennie Liljefors

Yoga är en läkande kraft och kan verka som kroppslig terapi när orden inte räcker till.

Yoga är en transformerande och spirituell träningsform som berör kropp, sinne, själ. Med yoga kan du läka de olika lagren i kroppen. Från det yttre lagret, som spända muskler, stela leder, problemområden som axlar, skuldror, nacke, ond rygg och tighta höfter, trötta ben och ömma fötter. Till en energinivå då yogarörelserna ökar cirkulationen och flödena i vår organism vilket hjälper att höja vitaliteten i de inre organen. På en själslig nivå, en viktigt och inte alltid uppmärksammad aspekt på yogans kraft är den inre läkningen. Du kanske har blivit traumatiserad genom ett psykiskt eller fysiskt trauma eller ha fått stå ut med något där du helt enkelt inte har haft något val. Du kanske lider av posttraumatiskt stress syndrom (PTSD). Yoga kan då hjälpa dig att bearbeta och läka. 

I sin bok Healing Yoga ger Jennie Liljefors oss verktyg, program och övningar för att integrera yogans läkande kraft i våra liv. Förutom de hälsobringande effekter som yoga ger som en djupare andning och en smidig och vältränad kropp fungerar yogan:

– avslappnande på psyket.

– som medicin för värkande muskler och stela leder.

– balanserande av energiflödena och organen.

– stärkande på immunförsvaret.

Yoga är även meditation i rörelse, en oändlig lektion i livskunskap där de enda som sätter nivån är vi själva. Den här boken är full av inspirerande texter, pedagogiska övningar och vackra bilder som vill förmedla känslan att det är lätt och lustfyllt att yoga. Alla kan yoga, kan man andas kan man yoga.

Jennie Liljefors driver sedan 2014 yogastudion Altromondo Yoga i Stockholm och är certifierad yogalärare. Hon lär ut anusarayoga, yinyoga, restorativeyoga samt meditation. En annan specialitet är infertilitetsyoga, gravidyoga och postnatal yoga. Hon arbetar även med förlossningsförberedande andning och som doula.

Ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Healing Yoga : den läkande kraften är 95 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Healing Yoga : den läkande kraften pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Healing Yoga : den läkande kraften.

Healing Yoga : den läkande kraften (e-bok) av J!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Healing Yoga : den läkande kraften pdf, ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften pdf, ladda ner en Healing Yoga : den läkande kraften ebok pdf, Healing Yoga : den läkande kraften bok i pdf-format, gratis Healing Yoga : den läkande kraften bok att ladda ner, fri Healing Yoga : den läkande kraften bok i pdf-format, Healing Yoga : den läkande kraften boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Healing Yoga : den läkande kraften pdf? Hur laddar jag ner en Healing Yoga : den läkande kraften bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften gratis? Hur laddar jag ner en Healing Yoga : den läkande kraften bok gratis? ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften epub, ladda ner en Healing Yoga : den läkande kraften ebok epub, Healing Yoga : den läkande kraften bok i epub-format, fri Healing Yoga : den läkande kraften bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Healing Yoga : den läkande kraften epub? Hur laddar jag ner en Healing Yoga : den läkande kraften bok i epub-format? Healing Yoga : den läkande kraften mobi, ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften mobi, ladda ner en Healing Yoga : den läkande kraften ebok mobi, Healing Yoga : den läkande kraften bok i mobi-format, gratis Healing Yoga : den läkande kraften bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Healing Yoga : den läkande kraften mobi? Hur laddar jag ner en Healing Yoga : den läkande kraften bok i mobilformat? Var att ladda ner Healing Yoga : den läkande kraften den Jennie Liljefors fri? Hur man laddar ner en Healing Yoga : den läkande kraften den Jennie Liljefors ebok gratis?

Leave a Reply