Herden ladda ner ebok pdf, epub, mobi

Herden (e-bok) av Lena Rimås, Otto Rimås

Herden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Herden den Lena Rimås

  • Bokens titel: Lena Rimås
  • Bokförfattare: Lena Rimås
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 augusti 2011
  • Genre böcker: Filosofi Och Religion
  • ISBN: 9789197871662
  • Tillgängliga filer: herden_lena-rimas.pdf, herden_lena-rimas.epub, herden_lena-rimas.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Herden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Herden den Lena Rimås

Sammanfattning av e-boken Herden den Lena Rimås

Herden tar läsaren med på en resa i ord och bild högt upp i rumänska Karpaternas böljande ängsmarker, där herdekulturen fortfarande lever stark och rik. När bilderna från herdens liv möter Bibelns herdetexter får båda nya dimensioner. Jord möter himmel i denna bok, som ger uppmuntran och tröst, hopp och framtidstro.

Natursköna bilder, rika bibeltexter och korta, poetiska texter för meditation gör Herden lämplig som tankebok och stimulans för egen andakt. Boken är illustrerad i fullfärg med över 50 foton. Bilder, bibeltexter och korta meditationer tillsammans bildar en vacker helhet. Herden är också en unik dokumentation om en miljö som är alltmer hotad och som riskerar att snart försvinna.  

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till “En stilla stund” på YouTube.

Recensioner
En av de mest uppskattade bilderna av Gud är herden med får… Det är denna föreställning om Gud som Lena och Otto Rimås för läsaren till i denna bok om herdar och deras familjer i Karpaterna, Rumänien. Bibeltexterna matchas med fotografier i färg på herdar, får och betesmarker. Boken kan med fördel läsas meditativt, något kapitel åt gången. /Bibliotekstjänst

Ladda ner Herden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Herden är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Herden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Herden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Herden.

Herden (e-bok) av Lena Rimås, Otto Rimås!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Herden pdf, ladda ner Herden pdf, ladda ner en Herden ebok pdf, Herden bok i pdf-format, gratis Herden bok att ladda ner, fri Herden bok i pdf-format, Herden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Herden pdf? Hur laddar jag ner en Herden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Herden gratis? Hur laddar jag ner en Herden bok gratis? ladda ner Herden epub, ladda ner en Herden ebok epub, Herden bok i epub-format, fri Herden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Herden epub? Hur laddar jag ner en Herden bok i epub-format? Herden mobi, ladda ner Herden mobi, ladda ner en Herden ebok mobi, Herden bok i mobi-format, gratis Herden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Herden mobi? Hur laddar jag ner en Herden bok i mobilformat? Var att ladda ner Herden den Lena Rimås fri? Hur man laddar ner en Herden den Lena Rimås ebok gratis?

Leave a Reply