Historien om Arthur Truluv boken mobi

Historien om Arthur Truluv (e-bok) av Elizabeth

Historien om Arthur Truluv ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Historien om Arthur Truluv den Elizabeth Berg

  • Bokens titel: Elizabeth Berg
  • Bokförfattare: Elizabeth Berg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 november 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789177711049
  • Tillgängliga filer: historien-om-arthur-truluv_elizabeth-berg-2.pdf, historien-om-arthur-truluv_elizabeth-berg-2.epub, historien-om-arthur-truluv_elizabeth-berg-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Historien om Arthur Truluv längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Historien om Arthur Truluv den Elizabeth Berg

Sammanfattning av e-boken Historien om Arthur Truluv den Elizabeth Berg

Under de senaste sex månaderna har Arthur Moses dagar sett likadana ut: Han pysslar om sin rosenträdgård och sin katt, Gordon, sedan tar han bussen till kyrkogården för att äta lunch vid sin hustrus grav. 

Artonåriga Maddy Harris tillbringar rasterna på kyrkogården för att slippa den mobbing hon utsätts för i skolan. En eftermiddag gör hon Arthur sällskap vid Nolas grav – en gest som är början på en oväntad vänskap mellan två ensamma själar. Rörd av Arthurs vänlighet och trofasthet ger Maddy honom smeknamnet Truluv, äkta kärlek. 

Även Lucille, Arthurs ensamma och kärlekstörstande granne, blir en del av gemenskapen. Men när Maddy tar ett livsomvälvande beslut kommer det att påverka hela den osannolika lilla trion. 

Historien om Arthur Truluv är en varm och upplyftande berättelse om hur lite det ibland krävs för att förvandla vänner till familjemedlemmar, och om att vi kan hitta lyckan i alla åldrar om vi bara vågar sträcka ut handen.

Elizabeth Berg (f. 1948) är författare till 28 böcker och hennes verk har översatts till 27 språk. Hon skriver en bok om året, och innan hon blev författare arbetade hon som servitris, sjuksköterska och sångerska i ett rockband. Hon bor utanför Chicago.

”När det oundvikliga händer i denna hjärtevärmande roman, så lycka till med att övertyga dig själv om att klumpen i halsen bara är en sympatireaktion på en av Gordons hårbollar.”

USA Today

 

”Bergs roman är lika trösterik som Lucilles nybakta kakor, med gott om charm och minnesvärda karaktärer. Läsarna kommer att bli tagna av den här berättelsen om hur vänskap kan övervinna alla generationsklyftor och att det aldrig är försent att hitta en ny mening med livet.”

Publisher’s Weekly

 

”I flera dagar efter att jag avslutat Historien om Arthur Truluvkände jag mig upplyft av den, och jag berättade gång på gång för vänner om boken. Läs den här, sa jag, den är en välkommen påminnelse om att vi alla är grannar här.”

Chicago Tribune

 

”Inte sedan Paul Zindels klassiker The Pigman har vi sett ett sådant unikt band mellan människor som antagligen inte skulle ge varandra en blick i verkliga livet. Den här lilla, mäktiga romanen bevisar att de borde göra det.”

People

Ladda ner Historien om Arthur Truluv en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Historien om Arthur Truluv är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Historien om Arthur Truluv en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Historien om Arthur Truluv pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Historien om Arthur Truluv.

Historien om Arthur Truluv (e-bok) av Elizabeth!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Historien om Arthur Truluv pdf, ladda ner Historien om Arthur Truluv pdf, ladda ner en Historien om Arthur Truluv ebok pdf, Historien om Arthur Truluv bok i pdf-format, gratis Historien om Arthur Truluv bok att ladda ner, fri Historien om Arthur Truluv bok i pdf-format, Historien om Arthur Truluv boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Historien om Arthur Truluv pdf? Hur laddar jag ner en Historien om Arthur Truluv bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Historien om Arthur Truluv gratis? Hur laddar jag ner en Historien om Arthur Truluv bok gratis? ladda ner Historien om Arthur Truluv epub, ladda ner en Historien om Arthur Truluv ebok epub, Historien om Arthur Truluv bok i epub-format, fri Historien om Arthur Truluv bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Historien om Arthur Truluv epub? Hur laddar jag ner en Historien om Arthur Truluv bok i epub-format? Historien om Arthur Truluv mobi, ladda ner Historien om Arthur Truluv mobi, ladda ner en Historien om Arthur Truluv ebok mobi, Historien om Arthur Truluv bok i mobi-format, gratis Historien om Arthur Truluv bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Historien om Arthur Truluv mobi? Hur laddar jag ner en Historien om Arthur Truluv bok i mobilformat? Var att ladda ner Historien om Arthur Truluv den Elizabeth Berg fri? Hur man laddar ner en Historien om Arthur Truluv den Elizabeth Berg ebok gratis?

Leave a Reply