Höstdåd gratis ebok online

Höstdåd (ljudbok) av Anders De la Motte

Höstdåd ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Höstdåd den Anders De la Motte

  • Bokens titel: Anders De la Motte
  • Bokförfattare: Anders De la Motte
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 september 2017
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176515884
  • Tillgängliga filer: hoestdad_anders-de-la-motte-2.pdf, hoestdad_anders-de-la-motte-2.epub, hoestdad_anders-de-la-motte-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Höstdåd längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Höstdåd den Anders De la Motte

Sammanfattning av e-boken Höstdåd den Anders De la Motte

”Höstdåd” är den andra fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. Den nominerades till Svenska Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman 2017.
En augustikväll 1990 tältar fem barndomsvänner vid ett nedlagt stenbrott på en skånsk ås. De har tagit studenten och nu väntar det riktiga livet. Men när morgonen gryr flyter det en kropp i stenbrottets vatten. En tragisk olycka fastslår polisutredningen, men alla är inte övertygade.
I tjugosju år förblir händelsen ett sår i bygden. Och när den gamle polischefen ersätts av Anna Vesper, nyinflyttad mordutredare från Stockholm, börjar dunkla krafter sättas rörelse. Snart har Anna inget val. Hon måste öppna ärendet från hösten 1990. Hösten som få vill prata om men som ingen kan glömma.

Formgivare: Maria Sundberg

Ladda ner Höstdåd en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Höstdåd är 117 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Höstdåd en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Höstdåd pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Höstdåd.

Höstdåd (ljudbok) av Anders De la Motte!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Höstdåd pdf, ladda ner Höstdåd pdf, ladda ner en Höstdåd ebok pdf, Höstdåd bok i pdf-format, gratis Höstdåd bok att ladda ner, fri Höstdåd bok i pdf-format, Höstdåd boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Höstdåd pdf? Hur laddar jag ner en Höstdåd bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Höstdåd gratis? Hur laddar jag ner en Höstdåd bok gratis? ladda ner Höstdåd epub, ladda ner en Höstdåd ebok epub, Höstdåd bok i epub-format, fri Höstdåd bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Höstdåd epub? Hur laddar jag ner en Höstdåd bok i epub-format? Höstdåd mobi, ladda ner Höstdåd mobi, ladda ner en Höstdåd ebok mobi, Höstdåd bok i mobi-format, gratis Höstdåd bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Höstdåd mobi? Hur laddar jag ner en Höstdåd bok i mobilformat? Var att ladda ner Höstdåd den Anders De la Motte fri? Hur man laddar ner en Höstdåd den Anders De la Motte ebok gratis?

Leave a Reply