Illdåd ladda ner ebok

Illdåd (e-bok) av Dick Harrison

Illdåd ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Illdåd den Dick Harrison

  • Bokens titel: Dick Harrison
  • Bokförfattare: Dick Harrison
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 11 november 2013
  • Genre böcker: Skönlitteratur
  • ISBN: 9789174411102
  • Tillgängliga filer: illdad_dick-harrison-2.pdf, illdad_dick-harrison-2.epub, illdad_dick-harrison-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Illdåd längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Illdåd den Dick Harrison

Sammanfattning av e-boken Illdåd den Dick Harrison

Det är en ovanligt het sensommar på Själland omkring år 670, mitt under järnåldern. Östgötahövdingen Ulvbjörn och den skånska stormannadottern Tuva, som han räddat från att dö på Irland, har kommit till den rika byn Lejre. Där ska hon giftas bort med Frode Halvdansson, danernas härskare. Äktenskapet är politiskt: Tuvas far Rolf vill stärka alliansbanden till Frode och säkra freden i länderna vid Öresund. Men Tuva avskyr Frode och vill absolut inte gifta sig.
Morgonen efter Ulvbjörns och Tuvas ankomst hittas Rolf mördad. Någon har tagit sig in i hans rum och dödat honom genom upprepade spjutstötar rakt genom kroppen. Både Tuva, som är arg på sin far för tvångsäktenskapet, och Ulvbjörns egen son Grimoald, som anlänt från Frankland, misstänks för brottet. Det enda sättet att rentvå dem är att hitta mördaren, och Ulvbjörn ger sig ut på en jakt som snart visar sig bli både svårare och farligare än han kunnat förutse. Någon eller några är uppenbarligen beredda att gå över lik för att hindra sanningen från att komma fram.
Illdåd är Dick Harrisons tredje historiska spänningsroman, och en fristående fortsättning på Niding (2010).

Dick Harrison, född 1966, är professor vid historiska institutionen vid Lunds universitet. Han disputerade 1993 på en avhandling om det langobardiska riket i Italien under tidig medeltid. Han har skrivit ett stort antal böcker om medeltiden, bland andra Jarlens sekel och Stora döden, den stora krönikan om digerdöden som belönades med Augustpriset år 2000. Han har också skrivit två historiska romaner, Ofärd (2007) och Niding (2010).

Ladda ner Illdåd en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Illdåd är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Illdåd en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Illdåd pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Illdåd.

Illdåd (e-bok) av Dick Harrison!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Illdåd pdf, ladda ner Illdåd pdf, ladda ner en Illdåd ebok pdf, Illdåd bok i pdf-format, gratis Illdåd bok att ladda ner, fri Illdåd bok i pdf-format, Illdåd boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Illdåd pdf? Hur laddar jag ner en Illdåd bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Illdåd gratis? Hur laddar jag ner en Illdåd bok gratis? ladda ner Illdåd epub, ladda ner en Illdåd ebok epub, Illdåd bok i epub-format, fri Illdåd bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Illdåd epub? Hur laddar jag ner en Illdåd bok i epub-format? Illdåd mobi, ladda ner Illdåd mobi, ladda ner en Illdåd ebok mobi, Illdåd bok i mobi-format, gratis Illdåd bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Illdåd mobi? Hur laddar jag ner en Illdåd bok i mobilformat? Var att ladda ner Illdåd den Dick Harrison fri? Hur man laddar ner en Illdåd den Dick Harrison ebok gratis?

Leave a Reply