Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka ladda ner ebok gratis

Inflammation : roten till sjukdom och vad du sj

Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka den Martina Johansson

  • Bokens titel: Martina Johansson
  • Bokförfattare: Martina Johansson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 september 2018
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789188429933
  • Tillgängliga filer: inflammation-roten-till-sjukdom-och-vad-du-sjaelv-kan-goera-foer-att-laeka_martina-johansson.pdf, inflammation-roten-till-sjukdom-och-vad-du-sjaelv-kan-goera-foer-att-laeka_martina-johansson.epub, inflammation-roten-till-sjukdom-och-vad-du-sjaelv-kan-goera-foer-att-laeka_martina-johansson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka den Martina Johansson

Sammanfattning av e-boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka den Martina Johansson

Inflammation roten till sjukdom

Det här är en bok för den hälsointresserade läsaren som tycker om att ta till sig ny och faktarik information kring medicin och hälsa, och som gärna vill ha den vetenskapliga grunden bakom nya rön. 

Författarna gör ett djupdyk i vad som händer i kroppen när man äter och lever fel, och börjar med grundläggande och faktaspäckad information kring cellers uppbyggnad och funktion, matsmältningen, energireserven och våra fettdepåer, aptitreglering, sjukdomar och insulinresistens. Därefter glider de över i varför en hårt tränande atlet lättare blir sjuk, varför en medelålders man får IBS, diabetes typ-2 och högt blodtryck, varför en person som gått länge med obehandlade provsvar får hjärtinfarkt och hjärnblödning och sist men inte minst; varför somliga drabbas av cancer. Vad får cancern att fästa och hur lång tid tar den att utveckla och varför.

Det allra viktigaste är alltså inte hur man ska äta för optimal hälsa, utan att öka den allmänna förståelsen för vad som händer i kroppen när den inte fungerar som den ska. Utan pekpinnar men med rikligt med exempel guidar vi läsaren i att förstå hur han eller hon kan påverka sin egen kropp och hälsa genom att göra smartare val i vardagen.

Idag vet man att grundorsaken bakom de allra flesta sjukdomar är inflammation, men även friska och symptomfria människor kan lida av hormonrubbningar och förhöjda inflammationsmarkörer. Det visar sig ofta som mer eller mindre subtila problem med övervikt, håravfall, trötthet, sömnsvårigheter, koncentrationssvårigheter, depression, oro eller infertilitet. Att dämpa inflammation är därför en nyckel i att må bra och vara så frisk man kan vara. 

Kostråden vi blivit serverade de senaste decennierna har varit helt fel, och är en bidragande orsak till ökad frekvensav både fetma, diabetes och beroendesjukdomar. Över 10% av svenska kvinnor lider av ofrivillig infertilitet, var tredje vuxen över 40 har problem med ledsmärtor och vad som tidigare kallades för åldersdiabetes drabbar numera även barn och unga. Allt fler sjukdomar pekar mot inflammation som rotorsak och därför skrev vi den här boken för att öka förståelsen för hur inflammation uppstår och vad man kan göra själv för att läka.

Om författarna

Martina Johansson är författare och civilingenjör inom medicinsk teknik som arbetar som vetenskaplig redaktör. Ralf Sundberg är läkare, docent, författare och föreläsare. Båda arbetar regelbundet med folkhälsa via sociala medier, event och föreläsningar för att hjälpa människor att hjälpa sig själva.

Ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka.

Inflammation : roten till sjukdom och vad du sj!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka pdf, ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka pdf, ladda ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka ebok pdf, Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i pdf-format, gratis Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok att ladda ner, fri Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i pdf-format, Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka pdf? Hur laddar jag ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka gratis? Hur laddar jag ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok gratis? ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka epub, ladda ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka ebok epub, Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i epub-format, fri Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka epub? Hur laddar jag ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i epub-format? Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka mobi, ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka mobi, ladda ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka ebok mobi, Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i mobi-format, gratis Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka mobi? Hur laddar jag ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka bok i mobilformat? Var att ladda ner Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka den Martina Johansson fri? Hur man laddar ner en Inflammation : roten till sjukdom och vad du själv kan göra för att läka den Martina Johansson ebok gratis?

Leave a Reply