Isens gåta ebok mobi

Isens gåta (ljudbok) av Raymond Khoury

Isens gåta ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Isens gåta den Raymond Khoury

  • Bokens titel: Raymond Khoury
  • Bokförfattare: Raymond Khoury
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 oktober 2010
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789113030715
  • Tillgängliga filer: isens-gata_raymond-khoury.pdf, isens-gata_raymond-khoury.epub, isens-gata_raymond-khoury.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Isens gåta längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Isens gåta den Raymond Khoury

Sammanfattning av e-boken Isens gåta den Raymond Khoury

Ett magnifikt ljussken uppenbarar sig på himlen ovanför Antarktis, där en vetenskaplig expedition befinner sig. Det är upptakten till denna omskakande thriller om vad som gömmer sig under den tjocka isen och som nu hotar att omstörta en hel värld.

En vetenskaplig expedition har ankrat någonstans på Antarktis för att beskåda ett isberg som under dramatiska former håller på att brytas sönder. Just som Gracie Logan, nyhetsreportern på plats, lägger ut nyheten om tilldragelsen uppträder ett magnifikt ljusfenomen på himlen i form av ett enormt ljusklot; det ändrar form och omsluter fartyget innan det försvinner lika mystiskt och spårlöst som det dök upp. Hela den märkliga tilldragelsen beskådas i direktsändning av en chockad världspublik.
På en egyptisk bergstopp kontemplerar en ensam präst över Guds magnifika skapelse som breder ut sig framför honom. Prästens närvaro på denna heliga plats är ett mysterium även för honom själv; det enda han är uppfylld av är den svårgripbara kraft i det kall han drivs av och hans tvångsmässiga behov att i skrift och bild återskapa och bevara den vision som om och om igen hotar att uppsluka honom.
Och i Boston inser den nu laglydiga biltjuven Matt Sherwood att hans brors död kan ha ett samband med denna ohyggliga tilldragelse, som hotar att spåra ur och utmynna i våldsamheter och kaos.
En hel värld håller andan när nyhetsreportern Gracie och den före detta biltjuven Matt söker svaret på den gåta som hotar att kasta världen in i ett livshotande tumult: har Gud slutligen bestämt sig för att uppenbara sig? Eller är det någon annan, ondskefull och ödesdiger, kraft de står inför?

Isens gåta är en provocerande, sylvass thriller i skärningspunkten mellan vetenskap, religion, historia och politik.

Ladda ner Isens gåta en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Isens gåta är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Isens gåta en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Isens gåta pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Isens gåta.

Isens gåta (ljudbok) av Raymond Khoury!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Isens gåta pdf, ladda ner Isens gåta pdf, ladda ner en Isens gåta ebok pdf, Isens gåta bok i pdf-format, gratis Isens gåta bok att ladda ner, fri Isens gåta bok i pdf-format, Isens gåta boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Isens gåta pdf? Hur laddar jag ner en Isens gåta bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Isens gåta gratis? Hur laddar jag ner en Isens gåta bok gratis? ladda ner Isens gåta epub, ladda ner en Isens gåta ebok epub, Isens gåta bok i epub-format, fri Isens gåta bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Isens gåta epub? Hur laddar jag ner en Isens gåta bok i epub-format? Isens gåta mobi, ladda ner Isens gåta mobi, ladda ner en Isens gåta ebok mobi, Isens gåta bok i mobi-format, gratis Isens gåta bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Isens gåta mobi? Hur laddar jag ner en Isens gåta bok i mobilformat? Var att ladda ner Isens gåta den Raymond Khoury fri? Hur man laddar ner en Isens gåta den Raymond Khoury ebok gratis?

Leave a Reply