Ja ladda ner ebok pdf

Ja (e-bok) av Thomas Bernhard

Ja ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ja den Thomas Bernhard

  • Bokens titel: Thomas Bernhard
  • Bokförfattare: Thomas Bernhard
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 februari 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789188253163
  • Tillgängliga filer: ja_thomas-bernhard.pdf, ja_thomas-bernhard.epub, ja_thomas-bernhard.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ja längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ja den Thomas Bernhard

Sammanfattning av e-boken Ja den Thomas Bernhard

En vetenskapsman har dragit sig tillbaka till ett hus på den österrikiska landsbygden för att helt hänge sig åt sin naturvetenskapliga forskning. Isoleringen leder emellertid till en svår “känslo- och själssjukdom”, som han själv uttrycker det. Först när en schweizisk ingenjör och dennes livskamrat anländer till bygden tar hans liv en vändning. I persiskan, som hon kallas, hittar han en intellektuell jämbördig, och deras promenader i lärkskogen får vetenskapsmannen på bättre humör. Dessvärre har de motsatt effekt på persiskan

Österrikaren Thomas Bernhard (1931–1989) är en av den europeiska efterkrigstidens främsta och mest originella författare. Han är mest känd för sina romaner, men skrev även dramatik och poesi. Ja gavs ut första gången 1978 och har aldrig tidigare översatts till svenska.

Romanen är översatt av Jan Erik Bornlid, som har översatt sammanlagt åtta böcker av Thomas Bernhard.

Ladda ner Ja en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ja är 125 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ja en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ja pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ja.

Ja (e-bok) av Thomas Bernhard!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ja pdf, ladda ner Ja pdf, ladda ner en Ja ebok pdf, Ja bok i pdf-format, gratis Ja bok att ladda ner, fri Ja bok i pdf-format, Ja boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ja pdf? Hur laddar jag ner en Ja bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ja gratis? Hur laddar jag ner en Ja bok gratis? ladda ner Ja epub, ladda ner en Ja ebok epub, Ja bok i epub-format, fri Ja bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ja epub? Hur laddar jag ner en Ja bok i epub-format? Ja mobi, ladda ner Ja mobi, ladda ner en Ja ebok mobi, Ja bok i mobi-format, gratis Ja bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ja mobi? Hur laddar jag ner en Ja bok i mobilformat? Var att ladda ner Ja den Thomas Bernhard fri? Hur man laddar ner en Ja den Thomas Bernhard ebok gratis?

Leave a Reply