Jag såg något i dina ögon, mamma. bok mobi

Jag såg något i dina ögon, mamma. (e-bok) av An

Jag såg något i dina ögon, mamma. ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Jag såg något i dina ögon, mamma. den Ann Allan

  • Bokens titel: Ann Allan
  • Bokförfattare: Ann Allan
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 oktober 2014
  • Genre böcker: Humaniora
  • ISBN: 9789163768880
  • Tillgängliga filer: jag-sag-nagot-i-dina-oegon-mamma_ann-allan.pdf, jag-sag-nagot-i-dina-oegon-mamma_ann-allan.epub, jag-sag-nagot-i-dina-oegon-mamma_ann-allan.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Jag såg något i dina ögon, mamma. längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Jag såg något i dina ögon, mamma. den Ann Allan

Sammanfattning av e-boken Jag såg något i dina ögon, mamma. den Ann Allan

Jag förlorade min mamma redan då hon var i livet.
Mamma förlorade till och med sig själv.
Hon förändrades, och blev en annan.
Min mamma blev dement. Hon lämnade mig fast hon talade till mig, fast hon sjöng för mig, fast hon skrattade tillsammans med mig och varmt såg in i mina ögon.

Jag gjorde det jag trodde var bäst för min sjuka mamma. Men jag kommer aldrig att få veta om det jag gjorde var rätt eller fel. Den backspegel finns inte som kan ge en bild av hur hennes sita år hade tett sig om jag hade agerat annorlunda.
Jag tänker ofta på de alternativ som fanns, och de beslut som hon och jag fattade tillsammans.
Hela livet är en vild chansning.

Boken berörde mig djupt!  Du har ett vackert känslosamt språk. Boken förmedlar tankar och känslor som är viktiga för att bättre förstå och orka leva och arbeta med dementa.” 
Rune Kjernald Vice Ordförande i Sveriges Pensionärsförbund

“Detta är inte en vanlig bok. Det är en dikt. Det är poesi. Den är så vacker, ren, kärleksfull, rentvättad från allt ego. Jag blev starkt berörd när jag läste den. Jag läste den från pärm till pärm, men tog långa pauser där jag lät texten smälta in …” 
Kay Pollack Filmregissör

”Vilken fantastiskt fin bok du skrivit! Hoppas vi snart ses i soffan!” 
Marianne Rundström Journalist programledare

“Det är en gripande skildring, jag tror att många känner igen sig. Du förmår både beskriva det du känner och det du upplever att din mamma känner. Du har ett uttryckssätt som fängslar.” 
Karl Erik Olsson tidigare Ordförande i Sveriges Pensionärsförbund

“En fin bok. En kärleksbok. Poetisk, vacker, igenkännande, känslosam med ett stort djup … Både skönlitterär och en bra anhörigbok.” 
Sigrid Svedmyr Överläkare Minnesenheten geriatriska kliniken Karolinska Institutet

Jag har läst din bok med stor behållning.Det finns ett värde i din text, då den som saknar den erfarenhet vi har kan lära sig något, och säkert också finna tröst i din berättelse.” 
Per-Olof Sandman Professor i Omvårdnad Karolinska Institutet

”Den här lilla boken är rent av vacker, lite som en dikt, och går rakt in i hjärtat … Boken berör mig verkligen och framför allt imponeras jag över alla människor som är närstående till någon med någon form av demenssjukdom…”
Malin Forsberg Tidskriften Vi anhöriga

” … jag fann mig själv läsa vissa meningar flera gånger. På samma sätt som när jag lyssnar på ett bra solo.”
Bertil Strandberg Musiker

Du har beskrivit det svåra så vackert … Jag arbetar med utbildning till personal och närstående inom demensvården och kommer i fortsättningen att ha med mig det du delar med dig av i din bok.”
Liselotte Björk

” Det är en så fin och hjärtevarm text med sådan respekt för Din Mamma. Den skiljer sig från tidigare böcker skrivna av anhöriga genom att den är än mer kärleksfull och respektfull. Jag uppskattar att jag fick läsa den.” 
Barbro Westerholm Riksdagsledamot tidigare Generaldirektör Socialstyrelsen

Ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Jag såg något i dina ögon, mamma. är 95 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Jag såg något i dina ögon, mamma. pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Jag såg något i dina ögon, mamma..

Jag såg något i dina ögon, mamma. (e-bok) av An!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Jag såg något i dina ögon, mamma. pdf, ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. pdf, ladda ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. ebok pdf, Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i pdf-format, gratis Jag såg något i dina ögon, mamma. bok att ladda ner, fri Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i pdf-format, Jag såg något i dina ögon, mamma. boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Jag såg något i dina ögon, mamma. pdf? Hur laddar jag ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. gratis? Hur laddar jag ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. bok gratis? ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. epub, ladda ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. ebok epub, Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i epub-format, fri Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Jag såg något i dina ögon, mamma. epub? Hur laddar jag ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i epub-format? Jag såg något i dina ögon, mamma. mobi, ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. mobi, ladda ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. ebok mobi, Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i mobi-format, gratis Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Jag såg något i dina ögon, mamma. mobi? Hur laddar jag ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. bok i mobilformat? Var att ladda ner Jag såg något i dina ögon, mamma. den Ann Allan fri? Hur man laddar ner en Jag såg något i dina ögon, mamma. den Ann Allan ebok gratis?

Leave a Reply