Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid boken pdf

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid den Dorotea Pettersson

  • Bokens titel: Dorotea Pettersson
  • Bokförfattare: Dorotea Pettersson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 december 2018
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789188743619
  • Tillgängliga filer: jag-ska-bara-konsten-att-fa-det-gjort-i-tid_dorotea-pettersson-2.pdf, jag-ska-bara-konsten-att-fa-det-gjort-i-tid_dorotea-pettersson-2.epub, jag-ska-bara-konsten-att-fa-det-gjort-i-tid_dorotea-pettersson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid den Dorotea Pettersson

Sammanfattning av e-boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid den Dorotea Pettersson

Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga. 

Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter. 

Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid. 

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna “5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil” och “Tid för te. Fokus. Sinnesro. Kreativitet”.

Ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid är 125 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid.

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid pdf, ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid pdf, ladda ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid ebok pdf, Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i pdf-format, gratis Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok att ladda ner, fri Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i pdf-format, Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid pdf? Hur laddar jag ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid gratis? Hur laddar jag ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok gratis? ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid epub, ladda ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid ebok epub, Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i epub-format, fri Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid epub? Hur laddar jag ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i epub-format? Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid mobi, ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid mobi, ladda ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid ebok mobi, Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i mobi-format, gratis Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid mobi? Hur laddar jag ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid bok i mobilformat? Var att ladda ner Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid den Dorotea Pettersson fri? Hur man laddar ner en Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid den Dorotea Pettersson ebok gratis?

Leave a Reply