Jennas tredje boken epub

Jennas tredje (e-bok) av Pernilla Gesén

Jennas tredje ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Jennas tredje den Pernilla Gesén

  • Bokens titel: Pernilla Gesén
  • Bokförfattare: Pernilla Gesén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 september 2018
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789132205224
  • Tillgängliga filer: jennas-tredje_pernilla-gesen.pdf, jennas-tredje_pernilla-gesen.epub, jennas-tredje_pernilla-gesen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Jennas tredje längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Jennas tredje den Pernilla Gesén

Sammanfattning av e-boken Jennas tredje den Pernilla Gesén

När det enda som hjälper är att spela elgitarr så fingrarna blöder …

Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar? En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Då är du en av de utvalda som får läsa tolvåriga Jennas dagbok.

Vårterminen har börjat och Jenna har nästan börjat vänja sig vid att hennes föräldrar har separerat, och nu turas om att bo med Jenna och lillebror i radhuset. Mamma Therese är uppåt på sitt vanliga neurotiska sätt, och pappa Chris verkar … stabil. Men trots att Jenna borde vara glad för deras skull, så gör insikten om att familjen är splittrad för alltid, henne väldigt ledsen. Men det är inget mot vad hon kommer att känna när hon får reda på varför Therese är så hysteriskt glad.

På klassresan till fjällen borde Jenna kunna ha haft svinkul (inte för att hon kan åka skidor, men Jennas gäng, tillika bandet Odjuret, har väldigt roligt åt sina misslyckanden i backen) – om bara inte Therese hade följt med. Och Tony, Vanessas pappa.

Jenna är både rasande och förtvivlad när hon kommer hem, och ännu hemskare blir livet när Ivonne berättar att hon ska sluta i klassen, och även i bandet. Hon och hennes brorsa Igor, kanske de skickligaste medlemmarna bandet har, ska flytta till ett familjehem.

När tonårsångesten svider som värst, så är Jenna antihjälten du kommer att älska – med dräpande kommentarer, skarp humor och livsviktiga insikter. Bland dagboksböckerna på marknaden står Pernilla Geséns serie ut, balansen mellan smärta och skratt är mästerligt skildrad. (Del tre av fyra.)

Pernilla Gesén är författare till ungefär fyrtio barn- och ungdomsböcker, bland annat serierna Alva och Klass 7B, bilderböckerna om Lova och de lättlästa Kompisböckerna. Hon bor i Stockholm med sin familj.

Ladda ner Jennas tredje en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Jennas tredje är 125 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Jennas tredje en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Jennas tredje pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Jennas tredje.

Jennas tredje (e-bok) av Pernilla Gesén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Jennas tredje pdf, ladda ner Jennas tredje pdf, ladda ner en Jennas tredje ebok pdf, Jennas tredje bok i pdf-format, gratis Jennas tredje bok att ladda ner, fri Jennas tredje bok i pdf-format, Jennas tredje boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Jennas tredje pdf? Hur laddar jag ner en Jennas tredje bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Jennas tredje gratis? Hur laddar jag ner en Jennas tredje bok gratis? ladda ner Jennas tredje epub, ladda ner en Jennas tredje ebok epub, Jennas tredje bok i epub-format, fri Jennas tredje bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Jennas tredje epub? Hur laddar jag ner en Jennas tredje bok i epub-format? Jennas tredje mobi, ladda ner Jennas tredje mobi, ladda ner en Jennas tredje ebok mobi, Jennas tredje bok i mobi-format, gratis Jennas tredje bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Jennas tredje mobi? Hur laddar jag ner en Jennas tredje bok i mobilformat? Var att ladda ner Jennas tredje den Pernilla Gesén fri? Hur man laddar ner en Jennas tredje den Pernilla Gesén ebok gratis?

Leave a Reply