Jungfrustenen bok online

Jungfrustenen (e-bok) av Michael Mortimer

Jungfrustenen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Jungfrustenen den Michael Mortimer

  • Bokens titel: Michael Mortimer
  • Bokförfattare: Michael Mortimer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 september 2013
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789113054384
  • Tillgängliga filer: jungfrustenen_michael-mortimer.pdf, jungfrustenen_michael-mortimer.epub, jungfrustenen_michael-mortimer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Jungfrustenen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Jungfrustenen den Michael Mortimer

Sammanfattning av e-boken Jungfrustenen den Michael Mortimer

1769 gör Linnés lärjunge Daniel Solander ett märkligt fynd på Nya Zeeland: en sten med besynnerliga egenskaper som utmanar hans läromästares syn på naturen, och därför göms undan. Stenen går i fyra bitar och under historiens gång hamnar de i händerna på så vitt skilda personer som Niels Bohr, Greta Garbo och Josef Stalin.

Mer än tvåhundra år efter Solanders död får studenten Ida Nordlund ett mystiskt samtal från sin mormor. Ida blir ombedd att ta hand om en ask, men något går fel. Den som ger henne asken dör och snart är hon eftersökt inte bara av polisen, utan också av ett hemligt nätverk av forskare som gör vad som helst för att komma åt den gåtfulla asken.

Ida jagas nu i högsta thrillertempo genom Norrland, in i Finland och slutligen in i Ryssland, mot sin hemlighetsfulla mormor. På vägen har hennes fosterfar Lasse anslutit.

Vad var det för sten Solander hittade? Vad var det Linné lät gömma inuti några flodpärlmusslor? Och varför övergavs Ida av sin mor Eva, som försvann för många år sedan?

Jungfrustenen är första delen i en serie om sex böcker. Med ett berättardriv som saknats i senare tiders svenska litteratur kombinerar Michael Mortimer pojkboksäventyrets berättarlusta med dystopins angelägenhet, agentromanens komplexitet med den muntliga skrönans dråplighet.

Ladda ner Jungfrustenen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Jungfrustenen är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Jungfrustenen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Jungfrustenen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Jungfrustenen.

Jungfrustenen (e-bok) av Michael Mortimer!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Jungfrustenen pdf, ladda ner Jungfrustenen pdf, ladda ner en Jungfrustenen ebok pdf, Jungfrustenen bok i pdf-format, gratis Jungfrustenen bok att ladda ner, fri Jungfrustenen bok i pdf-format, Jungfrustenen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Jungfrustenen pdf? Hur laddar jag ner en Jungfrustenen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Jungfrustenen gratis? Hur laddar jag ner en Jungfrustenen bok gratis? ladda ner Jungfrustenen epub, ladda ner en Jungfrustenen ebok epub, Jungfrustenen bok i epub-format, fri Jungfrustenen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Jungfrustenen epub? Hur laddar jag ner en Jungfrustenen bok i epub-format? Jungfrustenen mobi, ladda ner Jungfrustenen mobi, ladda ner en Jungfrustenen ebok mobi, Jungfrustenen bok i mobi-format, gratis Jungfrustenen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Jungfrustenen mobi? Hur laddar jag ner en Jungfrustenen bok i mobilformat? Var att ladda ner Jungfrustenen den Michael Mortimer fri? Hur man laddar ner en Jungfrustenen den Michael Mortimer ebok gratis?

Leave a Reply