Kalendersex ladda ner bok pdf, epub, mobi

Kalendersex (e-bok) av Katja Slonawski

Kalendersex ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kalendersex den Katja Slonawski

  • Bokens titel: Katja Slonawski
  • Bokförfattare: Katja Slonawski
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 december 2018
  • Genre böcker: Romantik
  • ISBN: 9788726123647
  • Tillgängliga filer: kalendersex_katja-slonawski-2.pdf, kalendersex_katja-slonawski-2.epub, kalendersex_katja-slonawski-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kalendersex längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kalendersex den Katja Slonawski

Sammanfattning av e-boken Kalendersex den Katja Slonawski

” Henrik ställde sig på knä på golvet framför henne och särade på hennes knän. Han tog tag om hennes lår och drog henne till sig så att hennes klänning åkte upp, hon drog hastigt efter andan när han hastigt drog av hennes trosor. Hon hann tänka att han aldrig hade gjort det här förut, men kom inte särskilt mycket längre än så innan han drog hennes fitta mot sitt ansikte, och lutade sig in.” 

Marja och Henrik har varit gifta länge och deras äktenskap är inte alls dåligt. Däremot saknas glöden och i sovrummet händer sällan något. Men när Marja föreslår en adventskalender, med nya sexuella aktiviteter varje dag fram till jul, är Henrik med på noterna. Paret börjar trevande att experimentera med varandra, men snart tar lusten över och allting tycks komma naturligt. Det blir en jul de sent ska glömma.
Katja Slonawski skriver spännande och erotiskt laddade noveller om vardagliga människor i oväntade situationer. Med fokus på den ljuvligt bubblande känslan som bara beröring och förväntan kan åstadkomma, gestaltar hon komplexa karaktärer som utmanar gränserna för den traditionella sexnovellen. Katja Slonawski är novellist och ordkonstnär, bosatt i Skåne, född och uppvuxen i Göteborg.

Ladda ner Kalendersex en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kalendersex är 25 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kalendersex en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kalendersex pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kalendersex.

Kalendersex (e-bok) av Katja Slonawski!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kalendersex pdf, ladda ner Kalendersex pdf, ladda ner en Kalendersex ebok pdf, Kalendersex bok i pdf-format, gratis Kalendersex bok att ladda ner, fri Kalendersex bok i pdf-format, Kalendersex boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kalendersex pdf? Hur laddar jag ner en Kalendersex bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kalendersex gratis? Hur laddar jag ner en Kalendersex bok gratis? ladda ner Kalendersex epub, ladda ner en Kalendersex ebok epub, Kalendersex bok i epub-format, fri Kalendersex bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kalendersex epub? Hur laddar jag ner en Kalendersex bok i epub-format? Kalendersex mobi, ladda ner Kalendersex mobi, ladda ner en Kalendersex ebok mobi, Kalendersex bok i mobi-format, gratis Kalendersex bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kalendersex mobi? Hur laddar jag ner en Kalendersex bok i mobilformat? Var att ladda ner Kalendersex den Katja Slonawski fri? Hur man laddar ner en Kalendersex den Katja Slonawski ebok gratis?

Leave a Reply